کد خبر : 175265
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۶ - 13:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عربستان قبله سیاسی من است

عربستان قبله سیاسی من است

به گزارش مدارا، نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان در سخنانی پس از دیدار با بشاره پترس الراعی، اسقف مارونی‌های لبنان درباره روابط عربستان با دولتش اظهار کرد: عربستان قبله سیاسی من است و به عنوان یک مسلمان قبله دینی‌ام نیز هست.

وی با اشاره به اوضاع کشورش گفت: اوضاع دشوار است اما تحت هر شرایطی وجود دولت بهتر از نبودن آن است.

میقاتی ادامه داد: ما مشکلات بزرگی داریم و تلاش می‌کنیم که آنها را حل و فصل کنیم.

وی افزود: الراعی به نگرانی‌های اجتماعی و نیازهای مردم و نحوه رفع آنها اشاره کرد و ما نیز او را در جریان طرح دولت قرار دادیم.

اخبار مرتبط:
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: سهم مالیاتی پیش‌بینی‌شده سال ۱۴۰۵ برای استان اصفهان افزایش قابل توجهی دارد درحالی که سرانه بودجه آن نسبت به برخی استان‌ها پایین‌تر باقی مانده است.

استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست
استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست

استاندار اصفهان گفت: نقش تعیین‌کننده شوراهای اسلامی شهر و روستا در کیفیت زندگی مردم، بی‌طرفی، شایستگی و جلب مشارکت نخبگان محلی مهم‌ترین الزامات برگزاری انتخاباتی سالم است.

مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید
مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید

مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: در ۹ ماهه امسال تشریفات صادرات یک میلیون و ۲۶۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۴۳ میلیون دلار از گمرکات استان اصفهان انجام شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است