کد خبر : 175234
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۶ - 01:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ماموریت غریب آبادی در وین رو به پایان است

ماموریت غریب آبادی در وین رو به پایان است

به گزارش مدارا، غریب آبادی پنجشنبه شب با انتشار پیامی در توئیتر توضیح داد که ماموریت او به دلیل تصدی مسوولیت جدید در تهران، پایان می‌یابد.

وی با انتشار تصویری از آخرین دیدارهایش با مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، دبیر کل اوپک و روسای نهادهای بین المللی مستقر در وین تصریح کرد: سیاست ما مبتنی بر مشارکت فعال در سازمان های بین المللی با هدف از جمله تامین منافع ملی ایران می باشد.

پیشتر دبیرخانه سازمان کشورهای تولید کننده نفت هم در توئیتی از دیدار محمد سانوسی بارکیندو دبیر کل اوپک با غریب آبادی خبر داد و نوشت که این دیدار در ارتباط با پایان ماموریت سفیر ایران است.

غریب آبادی تیرماه ۱۳۹۷ جانشین رضا نجفی در نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین شد.

اخبار مرتبط:
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»
دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»

مدیرعامل جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی گفت: زمین ساخت نخستین کلینیک ویژه این بیماران واگذار شده و اکنون این جمعیت برای ادامه‌ ساخت نیازمند همراهی خیران است.

برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت
برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس سمیرم از فوت یک نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر تصادف نیسان و پژو در محور سمیرم-پادنا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است