کد خبر : 175229
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۵ - 19:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش تند کرباسچی به دو اصلاح طلب خارج نشین

واکنش تند کرباسچی به دو اصلاح طلب خارج نشین

به گزارش مدارا، غلامحسین  کرباسچی، دبیر کل حزب کارگزاران در صفحه  شخصی خود در توئیتر  خطاب به رضا علیجانی و محمدجواد اکبرین نوشت: با تیتر # ملی _مذهبی انقلابی یا طلبه # جنبش سبز در پاریس بنشینی ولی در bbc#  اعتراض کنی که چرا یک شخصیت آزاده و انقلابی با ۸۴ سال سن و انواع بیماری بعد از ۱۱ سال #حصر و محرومیت از زندگی معمولی توانسته یک ساعت در یک جمع محدود بیاید و حرف بزند باید حصر به شدت ادامه یابد؟؟ # دیکتاتور کیست؟

 

اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید
قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به رشد ۲ برابری قیمت زعفران نسبت به سال گذشته گفت: هر کیلو زعفران سوپرنگین بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان قیمت دارد که افزایش هزینه نهاده‌ها، خدمات، کارگر، حمل‌ونقل و سوخت در افزایش قیمت‌ها دخیل بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است