کد خبر : 175197
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۵ - 09:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجلس عراق منحل شد

مجلس عراق منحل شد

به گزارش مدارا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، مجلس عراق از امروز پنجشنبه به طور رسمی منحل می‌شود.

در اطلاعیه منتشر شده از سوی الحلبوسی آمده است: با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات مجلس و اتمام دوره چهارم، پارلمان به صورت رسمی به کار خود پایان داده و از صبح امروز پنجشنبه منحل اعلام می‌شود.

نمایندگان پارلمان عراق ۲۰ فروردین ماه سال جاری بود که موافقت خود را با انحلال پارلمان در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) و برگزاری انتخابات در روز ۱۰ اکتبر (۱۸ مهر) اعلام کرده بودند.

مردم عراق برای انتخاب ۳۲۹ نماینده مجلس، ۱۸ مهرماه (۱۰ اکتبر) به پای صندوق‌های رأی خواهند رفت.

اخبار مرتبط:
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا سه درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد و گفت: هفته آینده هوا سرد می‌شود.

اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است