کد خبر : 175177
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۴ - 20:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پوتین و رئیسی دیدار می کنند

پوتین و رئیسی دیدار می کنند

به گزارش مدارا، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در پایان مذاکرات با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات تهران و مسکو در خصوص فراهم‌سازی مقدمات برای دیدار «ابراهیم رئیسی» و «ولادیمیر پوتین» روسای جمهوری ایران و فدراسیون روسیه توافق کرده‌اند. 

وزیر خارجه جدید ایران در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران گفت: «ما امیدواریم که در آینده نه چندان دور روسای جمهوری روسیه و ایران بتوانند بر سر یک میز نشسته و دیداری حضوری داشته باشند. توافقات ما در این باره گویای آن است که روابط بین دو کشور راهبردی و ممتاز است.

ما روسیه را شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌کنیم.» 

امیرعبداللهیان افزود، روسیه در عرصه سیاست خارجی ایران جایگاهی دارای اولویت دارد و ابراز امیدواری کرد که در آینده نه چندان دور روابط دوجانبه در تمامی زمینه‌ها توسعه پیدا کند. 

سرگئی لاوروف نیز در این کنفرانس مطبوعاتی مشترک اعلام کرد که مسکو و تهران از دولت جدید افغانستان می‌خواهند تا مبارزه قاطعی را با تروریسم در این کشور آغاز کند.

به گفته وی، روسیه و ایران قصد دارند تلاش‌های خود در جهت گیری به سمت حل و فصل اوضاع در افغانستان را هماهنگ کنند. 

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد: «افغانستان دیگر نباید منبع بی‌ثباتی در منطقه و جهان باشد. مقامات مسکو و تهران از دولت جدید افغانستان می‌خواهند تا مبارزه سازش ناپذیری را با گروه‌های تروریستی در این کشور انجام داده و همچنین با قاچاق مواد مخدر و سلاح از افغانستان مقابله جدی کنند.» 

لاوروف با اشاره به اینکه در دیدار با همتای ایرانی خود دورنمای همکاری‌های دوجانبه در مسائل منطقه‌ای و بین المللی، از جمله مشارکت در بازسازی افغانستان پس از دوران جنگ داخلی در این کشور را مورد بررسی قرار داده، افزود: «در این رابطه فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران ابتکارعمل‌های مناسبی دارند. بنابراین ما امروز توافق کردیم که تلاش‌های خود در زمینه تحقق این پیشنهادات را با یکدیگر هماهنگ کنیم.»

اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید
قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به رشد ۲ برابری قیمت زعفران نسبت به سال گذشته گفت: هر کیلو زعفران سوپرنگین بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان قیمت دارد که افزایش هزینه نهاده‌ها، خدمات، کارگر، حمل‌ونقل و سوخت در افزایش قیمت‌ها دخیل بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است