کد خبر : 175177
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۴ - 20:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پوتین و رئیسی دیدار می کنند

پوتین و رئیسی دیدار می کنند

به گزارش مدارا، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در پایان مذاکرات با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات تهران و مسکو در خصوص فراهم‌سازی مقدمات برای دیدار «ابراهیم رئیسی» و «ولادیمیر پوتین» روسای جمهوری ایران و فدراسیون روسیه توافق کرده‌اند. 

وزیر خارجه جدید ایران در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران گفت: «ما امیدواریم که در آینده نه چندان دور روسای جمهوری روسیه و ایران بتوانند بر سر یک میز نشسته و دیداری حضوری داشته باشند. توافقات ما در این باره گویای آن است که روابط بین دو کشور راهبردی و ممتاز است.

ما روسیه را شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌کنیم.» 

امیرعبداللهیان افزود، روسیه در عرصه سیاست خارجی ایران جایگاهی دارای اولویت دارد و ابراز امیدواری کرد که در آینده نه چندان دور روابط دوجانبه در تمامی زمینه‌ها توسعه پیدا کند. 

سرگئی لاوروف نیز در این کنفرانس مطبوعاتی مشترک اعلام کرد که مسکو و تهران از دولت جدید افغانستان می‌خواهند تا مبارزه قاطعی را با تروریسم در این کشور آغاز کند.

به گفته وی، روسیه و ایران قصد دارند تلاش‌های خود در جهت گیری به سمت حل و فصل اوضاع در افغانستان را هماهنگ کنند. 

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد: «افغانستان دیگر نباید منبع بی‌ثباتی در منطقه و جهان باشد. مقامات مسکو و تهران از دولت جدید افغانستان می‌خواهند تا مبارزه سازش ناپذیری را با گروه‌های تروریستی در این کشور انجام داده و همچنین با قاچاق مواد مخدر و سلاح از افغانستان مقابله جدی کنند.» 

لاوروف با اشاره به اینکه در دیدار با همتای ایرانی خود دورنمای همکاری‌های دوجانبه در مسائل منطقه‌ای و بین المللی، از جمله مشارکت در بازسازی افغانستان پس از دوران جنگ داخلی در این کشور را مورد بررسی قرار داده، افزود: «در این رابطه فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران ابتکارعمل‌های مناسبی دارند. بنابراین ما امروز توافق کردیم که تلاش‌های خود در زمینه تحقق این پیشنهادات را با یکدیگر هماهنگ کنیم.»

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: با وجود همه فشارها و تهدیدهای طبیعی مثل کاهش بارندگی، جنگ ۱۲ روزه و محدودیت‌های ارزی که اروپا و آمریکا وارد می‌کنند، امیدواریم مردم را راضی نگه داریم.

قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است
قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمی‌توانیم قطعی بگوییم که جنگ رخ خواهد داد، اما تهدیداتی که دشمن علیه ما اعمال می‌کند قطعی است و ما نباید از این تهدیدات ذره‌ای غفلت کنیم.

القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است