کد خبر : 175169
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۴ - 19:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیکر مطهر تعدادی شهدای دفاع مقدس کشف و شناسایی شد

پیکر مطهر تعدادی شهدای دفاع مقدس کشف و شناسایی شد

به گزارش مدارا،  بنا به اعلام پایگاه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تفحص شهدا، پیکرهای مطهر شهیدان «محمود حسرتی معاف»، «بهروز محمدی لندی»، «سید فاضل مدنی»، «عبداله موسوی» و «غلام خونی» پس از گذشت سال‌ها از دوران دفاع مقدس کشف و شناسایی شدند.

سرباز شهید «محمود حسرتی معاف» فرزند گل برار، متولد ۱۳۳۹، از تالش به جبهه اعزام شد و در سن ۲۰ سالگی در عملیات درگیری با اشرار در بانه در تاریخ ۱۳۵۹/۰۲/۱۶ به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.

بسیجی شهید «بهروز محمدی لندی» فرزند هاشم، متولد ۱۳۴۲، از ایذه به جبهه اعزام شد و در سن ۲۰ سالگی در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۰۸ به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.

سرباز شهید «سید فاضل مدنی» فرزند سید حسین، متولد ۱۳۴۱، از لاهیجان به جبهه اعزام شد و در سن ۲۰ سالگی در عملیات بیت المقدس در شلمچه در تاریخ ۱۳۶۱/۰۲/۱۰ به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.

بسیجی شهید «عبداله موسوی» فرزند مهدی، متولد ۱۳۴۳، از قلعه تل به جبهه اعزام شد و در سن ۱۹ سالگی در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۰۷ به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.

بسیجی شهید «غلام خونی» فرزند یارمحمد، متولد ۱۳۴۶، از بهبهان به جبهه اعزام شد و در سن ۱۶ سالگی در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۰۸ به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.

این شهدا از طریق انجام آزمایش DNA و پلاک هویت شناسایی شدند.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است