کد خبر : 175033
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۲ - 16:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ورود گزینشی زنان به استادیوم آزادی

ورود گزینشی زنان به استادیوم آزادی

به گزارش مدارا،  به دنبال اعلام خبر صدور مجوز حضور زنان در استادیوم آزادی برای تماشای بازی دو تیم ملی ایران و کره جنوبی، یک از خبرنگاران ورزشی در کلاب خبرپارتی گفت: ورود زنان به استادیوم در بازی ایران و کره جنوبی گزینشی است.

وی اضافه کرد: میخواهند زنانی از کادر درمان را به استادیوم ببرند. به استقلال، پرسپولیس و سپاهان هم گفته‌اند از کانون زنان هوادارشان صد نفر را معرفی کنند.

گفتنی است فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) پیش‌تر به جمهوری اسلامی هشدار داده بود که چنانچه ایران با حضور تماشاگران زن در این بازی مخالفت کند، از سوی این نهاد جریمه خواهد شد.

بنا بر گزارش رسانه‌ها جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال نیز در جریان دیدار اخیر خود با شهاب‌الدین عزیز خادم، رئیس فدراسیون فوتبال ایران تاکید کرده بود که در کنار تجهیز ورزشگاه آزادی به سیستم «کمک داور ویدیویی»، حضور زنان در جریان این مسابقه بین‌المللی نیز یک ضرورت غیرقابل انکار از نظر فیفا است.

اخبار مرتبط:
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر لزوم پیاده سازی اکوسیستم باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک برای اثربخشی بیشتر نیاز به الگوی نوین دارد.

کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود
کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر لزوم اتصال عملیاتی ورزش و گردشگری گفت: این پیوند مغفول‌مانده می‌تواند به رونق اقتصادی، توسعه گردشگری و ارتقای سلامت اجتماعی منجر شود.

حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد
حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مهار کامل حریق گسترده یک انبار لوازم خانگی در خیابان عبدالرزاق خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است