کد خبر : 175033
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۲ - 16:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ورود گزینشی زنان به استادیوم آزادی

ورود گزینشی زنان به استادیوم آزادی

به گزارش مدارا،  به دنبال اعلام خبر صدور مجوز حضور زنان در استادیوم آزادی برای تماشای بازی دو تیم ملی ایران و کره جنوبی، یک از خبرنگاران ورزشی در کلاب خبرپارتی گفت: ورود زنان به استادیوم در بازی ایران و کره جنوبی گزینشی است.

وی اضافه کرد: میخواهند زنانی از کادر درمان را به استادیوم ببرند. به استقلال، پرسپولیس و سپاهان هم گفته‌اند از کانون زنان هوادارشان صد نفر را معرفی کنند.

گفتنی است فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) پیش‌تر به جمهوری اسلامی هشدار داده بود که چنانچه ایران با حضور تماشاگران زن در این بازی مخالفت کند، از سوی این نهاد جریمه خواهد شد.

بنا بر گزارش رسانه‌ها جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال نیز در جریان دیدار اخیر خود با شهاب‌الدین عزیز خادم، رئیس فدراسیون فوتبال ایران تاکید کرده بود که در کنار تجهیز ورزشگاه آزادی به سیستم «کمک داور ویدیویی»، حضور زنان در جریان این مسابقه بین‌المللی نیز یک ضرورت غیرقابل انکار از نظر فیفا است.

اخبار مرتبط:
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد

نماینده مجلس گفت: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی به دلیل افزایش نرخ ارز را ندارد.

عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده
عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده

عضو شورای شهر تهران: منابع مالی پروژه‌ها صرف «حکمرانی نمایشی» و تبلیغات شخصی می‌شود.

عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد
عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه جمعیت هلال‌احمر همواره در تمامی حوادث و بحران‌ها یک حضور ایثارگرانه، فراگیر و همه جانبه دارد، بر ضرورت توسعه آموزش و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، افزایش تعامل و همکاری جهانی جمعیت هلال‌احمر با نهادهای بین‌المللی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای مقابله با بحران‌ها تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است