کد خبر : 175013
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۲ - 11:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه منصوب شد

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه منصوب شد

به گزارش مدارا، امروز طی مراسمی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قدرتی معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، ضمن تقدیر از خدمات و زحمات علم‌الهدی رئیس پیشین پژوهشگاه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین  هادی به سمت رئیس این پژوهشگاه منصوب شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قدرتی معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه در مراسم تکریم و معارفه رییس پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: امید است پژوهشگاه قوه قضاییه در تراز انقلاب اسلامی باشد اگرچه تاکنون نیز گام‌های خوبی برداشته شد.

وی ادامه داد: هر توسعه و پیشرفتی نیاز به معرفت و دانش دارد که خدا را شاکریم در پژوهشگاه قوه قضاییه اقدامات خوبی انجام شده است، اما با نقطه مطلوب فاصله داریم.

قدرتی افزود: بحث اصلاح اساسنامه از جمله موضوعاتی است که باید در دستور کار پژوهشگاه قوه قضاییه قرار گیرد و بر اساس اهداف و وظایف قید شده در این اساسنامه فعالیت‌ها انجام گیرد.

معاون حقوقی قوه قضاییه تصریح کرد: پژوهشگاه قوه قضاییه یک مجموعه علمی در راستای اهداف قوه قضاییه است که هفت وظیفه اصلی در سند تحول مبتنی بر قانون اساسی در آن ذکر شده است.

وی کثرت ورودی پرونده‌ها را یک چالشی مهم دانست و گفت: باید برای این موضوع فکری شود و پژوهشگاه قوه قضاییه نیز باید در این جهت گام‌های خوبی بردارد.

قدرتی افزود: یکی از اقدامات رییس پژوهشگاه قوه قضاییه آن است که فعالیت‌های صورت گرفته در پژوهشگاه را بررسی و مشخص کند کدام یک باعث رفع مشکلات شده است همچنین در راستای کاهش ورودی پرونده‌ها و کاهش اطاله دادرسی نیز پژوهشگاه قوه قضاییه باید اقداماتی را مدنظر قرار دهد.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین قدرتی از زحمات و خدمات حجت اله علم الهدی رییس سابق پژوهشگاه قوه قضاییه تقدیر و حکم معارفه حجت الاسلام والمسلمین هادی رییس جدید پژوهشگاه قوه قضاییه به وی ابلاغ شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی رییس پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: ارایه خدمات پژوهشی به مجموعه قوه قضاییه و معاونت‌های آن که در متن ابلاغیه بنده آمده را در دستور کار قرار می‌دهیم و پژوهشگاه قوه قضاییه با تمام وجود در خدمت قوه قضاییه خواهد بود تا هر کار پژوهشی و علمی لازم انجام گیرد.

وی ادامه داد: تمام معاونت و سازمان‌های تابعه باید بتوانند هرکاری که صبغه علمی داشته باشد را مستقیم ارایه کنند و این برای ما اصل اول است که باید برای قوه قضاییه و معاونت‌های آن انجام دهیم.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه افزود: در تلاش هستیم تمرکز پژوهشگاه قوه قضاییه بر کارهایی باشد که مشکلی از مشکلات را رفع کند همچنین انجام پژوهش‌های مورد نیاز دستگاه قضایی نیز در ابلاغ بنده اشاره شده که تلاش داریم رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های راهبردی قوه قضاییه نیز به مرحله اجرا برسد.

وی تصریح کرد: بالا بردن سطح آموزش علمی متناسب با آموزش کشور، تقویت آموزش و پژوهش قوه قضاییه و افزاش سطح علمی قضات نیز در دستور کار قرار خواهیم داد تا با کمک هم پژوهشگاه قوه قضاییه را به یک نقطه مطلوب برسانیم.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است