کد خبر : 174566
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۴ - 19:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«رضا گلپور» از زندان اوین آزاد شد

«رضا گلپور» از زندان اوین آزاد شد

به گزارش مدارا، رضا گلپور چمرکوهی نویسنده کتاب شنود اشباح و زندانی امنیتی، روزگذشته شنبه ۳ مهرماه، از زندان اوین آزاد شد. آزادی آقای گلپور پس از تحمل بیش از ۴ سال و ۸ ماه حبس و به دنبال قبول اعاده دادرسی و صدور حکم برائت از سوی دیوان عالی کشور، صورت گرفته است.

برادر او با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود گفته است که آزادی وی در پی تبرئه شدن از اتهامات مطروحه در پرونده اش از سوی دیوان عالی کشور صورت گرفته است. رضا گلپور نزدیک به ۵ سال از این حکم را بدون مرخصی سپری کرده است.

رضا گلپور در بهمن‌ماه سال ۹۵ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی در مردادماه ۹۶ توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهامات “جاسوسی برای دولت متخاصم، اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی، نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و نگهداری مهمات (فشنگ) جنگی” مورد محاکمه قرار گرفت و به ۲۸ سال و شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.

آقای گلپور نهایتا توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی زرگر از اتهام جاسوسی تبرئه و از بابت اتهام “همکاری با دولت اسرائیل” افزون بر اتهامات پیشین مورد محاکمه قرار گرفت. با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۱۵ سال حبس تعزیری برای او قابل اجرا بود.

رضا گلپور چمرکوهی، متولد ۱۳۵۶ است، او را به نام نویسنده کتاب شنود اشباح می‌شناسند که سال ۸۱ توسط انتشارات کلیدر منتشر شده و فحوای آن ایراد اتهام جاسوسی به چهره‌های مطرح اصلاح‌طلبان است.

اخبار مرتبط:
خروج نفت از کشور الزاماً به‌معنای فروش نیست
خروج نفت از کشور الزاماً به‌معنای فروش نیست

تنها یک هفته پس از اینکه وزیر نفت اعلام کرد وضعیت فروش نفت بهتر از گذشته شده، نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس این ادعای وزیر را با ارائه آمار و ارقام تکذیب کرد و گفت: در بودجه امسال برای واگذاری دارایی های سرمایه ای که عمده آن درآمدهای نفتی است؛ ۹۳۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد بنابراین در شش ماه اول باید ۴۷۴ هزار میلیارد از این مبلغ وصول می‌شد اما آنچه که در ۶ ماه اول امسال وصول شده ۱۵۱ هزار میلیارد بوده یعنی فقط ۳۲ درصد آن وصول شده است.

افزایش ۶۷ درصدی مصرف گاز بخش خانگی در پایتخت
افزایش ۶۷ درصدی مصرف گاز بخش خانگی در پایتخت

سخنگوی شرکت گاز استان تهران از مصرف بیش از ۵۷ میلیون مترمکعب گاز در ۲۴ ساعت گذشته در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء استان با رشد ۶۷ درصدی نسبت به روز مشابه در هفته گذشته خبر داد.

ثابتی مدعی شد‌‌؛ درخواست ۵۰ میلیارد تومانی شینا انصاری برای سفر کاری به برزیل
ثابتی مدعی شد‌‌؛ درخواست ۵۰ میلیارد تومانی شینا انصاری برای سفر کاری به برزیل

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: رئیس سازمان محیط زیست برای سفر کاری به برزیل، درخواست ۵۰ میلیارد تومان پول کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است