کد خبر : 174483
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۳ - 14:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بازداشت دعانویس میلیاردی

بازداشت دعانویس میلیاردی

به گزارش مدارا، سرهنگ کارآگاه سعید دالوند، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دعانویسی خبر داد که با ترفند بخت گشایی ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.

سرهنگ کارآگاه دالوند در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: ۲ خانم جوان برای دستگیری کلاهبرداری حرفه ای به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه و اعلام کردند که در سال ۹۷ با خانمی به اسم «ساناز» که مدعی داشتن قدرت های ماورایی و بخت گشایی است آشنا شده که در مدت ۳ سال به دفعات مختلف مبالغی هنگفتی از آنان دریافت کرده است.

وی با بیان اینکه متهم به دفعات مختلف در مجموع ۲۰ میلیارد ریال از شاکیان دریافت کرده بود، تصریح کرد: در چندین عملیات پلیسی، هویت واقعی متهم شناسایی و مشخص شد متهم قبل از شکایت شاکیان، مخفیگاه خود را تغییر داده است.

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران گفت: با تلاش کارآگاهان هویت واقعی متهم شناسایی و در یک عملیات پلیسی متهم در مخفیگاه جدیدش در محدوده نیاوران دستگیر شد.

سرهنگ دالوند افزود: این شیاد دعانویس، با دستور قضائی روانه زندان شد و کشف سایر جرائم احتمالی در دستور کار قرار دارد.

اخبار مرتبط:
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا سه درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد و گفت: هفته آینده هوا سرد می‌شود.

اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است