کد خبر : 174441
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۳ - 08:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مرز مهران به روی زائران اربعین باز شد

مرز مهران به روی زائران اربعین باز شد

به گزارش مدارا، بیاینه دولت عراق حاکی است که این اقدام با دستور مستقیم مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور و صرفا درباره گذرگاه مرزی زرباطیه – مهران صادر شده است.

برخی منابع می‌گویند این اقدام موقتی و برای چند ساعت است اما دستورالعمل دولت عراق چنین اشاره ای ندارد و نخست وزیر عراق به مسئولان این کشور دستور داد که امور زائران ایرانی در مرز «زرباطیه» (مهران) طبق قانون با تسهیل انجام شود.

اطلاعیه هیات گذرگاه های مرزی عراق حاکی است ژنرال عمر عدنان الوائلی نایب رئیس هیات و مدیر کل دایره عملیات و برنامه ریزی آن در بازدیدی از گذرگاه زرباطیه به بررسی مشکلات موجود در عبور زائران از مرز پرداخت.

بر اساس این اطلاعیه، با دستور مصطفی الکاظمی با طرف ایرانی درباره ورود زائران، هماهنگی و توافق شد که این موضوع بر اساس قانون حل و فصل شود.

اخبار مرتبط:
کدام کشور‌ها بهترین و بدترین سطح زندگی را دارند؟ / ایسلند، نروژ و سوئیس در صدر
کدام کشور‌ها بهترین و بدترین سطح زندگی را دارند؟ / ایسلند، نروژ و سوئیس در صدر

در اوج همه‌گیری کووید-۱۹—زمانی که بیمارستان‌ها مملو از بیمار بودند، مدارس و ادارات تعطیل شدند و اقتصاد‌ها از حرکت ایستادند—بسیاری می‌پرسیدند جهان چه زمانی بهبود خواهد یافت. پنج سال بعد، داده‌ها نشان می‌دهد که عقب‌گرد سطح زندگی می‌تواند ماندگار باشد.

سپاه: صداهای انفجار ۲ روز آینده در جنوب ری مربوط به رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
سپاه: صداهای انفجار ۲ روز آینده در جنوب ری مربوط به رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است

روابط عمومی سپاه ناحیه حضرت روح‌الله(ره) جنوب شهرستان ری با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: صداهای انفجار و شلیک که در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در برخی نقاط جنوب شهرستان ری شنیده خواهد شد، مربوط به برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است.

نماینده آمریکا در شورای امنیت: آماده مذاکره با تهران هستیم اما هیچ غنی‌سازی‌ای داخل ایران نمی‌تواند انجام شود، این همچنان اصل ماست
نماینده آمریکا در شورای امنیت: آماده مذاکره با تهران هستیم اما هیچ غنی‌سازی‌ای داخل ایران نمی‌تواند انجام شود، این همچنان اصل ماست

ایالات متحده و ایران روز سه‌شنبه در شورای امنیت سازمان ملل بر سر شرایط احیای مذاکرات هسته‌ای به تبادل اظهارات تند پرداختند، به‌طوری که آمریکا اعلام کرد آماده گفت‌وگوهای مستقیم است و ایران شروط واشینگتن را رد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است