کد خبر : 174373
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۱ - 14:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انتصابات در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

انتصابات در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

به گزارش مدارا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکمی سید مجید امامی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد. در حکم سیدمجید امامی آمده است: «با عنایت به مراتب علمی و تجارب ارزشمند جناب‌عالی در حوزه پژوهش و فرهنگ عمومی و شناخت از روحیه انقلابی و مکتبی که دارید و به استناد بند ۱۸ ماده ۲ آیین‌نامه شورای فرهنگ عمومی و مصوبه جلسه مورخ ۳۰/۶/۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ به موجب این حکم به‌عنوان «دبیر شورای فرهنگ عمومی» منصوب می‌شوید.»

وزیر ارشاد در حکم دیگری برای سیدمحمود اسلامی نوشته است: «با عنایت به شایستگی‌ها و سوابق درخشان در حوزه برنامه‌ریزی، بودجه و منابع و شناخت از توانمندی‌ها و روحیه انقلابی و فسادستیزی جناب‌عالی به موجب این حکم به سمت «معاون توسعه مدیریت و منابع» منصوب می‌شوید.»

اخبار مرتبط:
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسرائیل به اقرار خودشان با یک اپیدمی به نام نفوذ و جاسوسی برای ایران در میان خود مواجه است، عنوان کرد: اخیراً اعلام کردند که یک افسر نیروی هوایی به‌عنوان جاسوس ایران دستگیر شد، اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد که اینها نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار کشور، دستگاه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی بود و ما شاهد یک ایرانِ مقتدر در جنگ دوازده‌روزه و دفاع مقدس بودیم و تخریب‌هایی بر رژیم تحمیل، که کاهش محبوبیت و جایگاه و منزلت رژیم در دنیا حاصل شد.

رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران
هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئوهای جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است