کد خبر : 174354
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۱ - 09:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«الکس» به اعدام محکوم شد

«الکس» به اعدام محکوم شد

به گزارش مدارا، رای بدوی در خصوص اعضای پرونده موسوم به «الکس» که با اقدامات صورت گرفته دست به قاچاق بین المللی انسان می‌زدند صادر شد. بر اساس رای دادگاه، متهم ردیف اول و دوم پرونده به اعدام محکوم شدند.

همچنین بر اساس رای دادگاه، ۵ نفر دیگر از اعضای این پرونده به تحمل ۱۵ سال حبس محکوم شدند.

گفتنی است؛ رای دادگاه بدوی است و قابل فرجامخواهی در دیوان عالی کشور است.

شهروز سخنوری، ملقب به الکس سرکرده یک شبکه بین المللی تبهکاری است که به مدت ۳ سال و با توجه به ارتباطات گسترده خود در کشورهای مختلف، با سازمان دهی باندهای فحشا و منکرات اقدام به قاچاق انسان به خارج از کشور کرده و عملیات‌های گسترده‌ای را در ارتباط با این عمل مجرمانه غیر انسانی انجام می‌داد.

فعالیت‌های مجرمانه این باند تبهکاری تحت رصد قرار گرفته و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با پلیس اینترپل، الکس، سرکرده این باند جنایتکار را در مالزی دستگیر و به کشور منتقل کرد.

اخبار مرتبط:
سکه به ۱۲۸ میلیون تومان نزدیک شد!
سکه به ۱۲۸ میلیون تومان نزدیک شد!

قیمت طلا و سکه در بازار تهران امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ صعودی شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۲ میلیون و ۳۵۵ هزار تومان و سکه تمام طرح جدید ۱۲۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد.

حضور قلعه‌نویی در قرعه‌کشی جام جهانی قطعی شد
حضور قلعه‌نویی در قرعه‌کشی جام جهانی قطعی شد

سرمربی تیم ملی فوتبال در قرعه کشی جام جهانی حضور پیدا می‌کند.

بارورسازی همزمان ابرها در تهران و ۳ منطقه کشور
بارورسازی همزمان ابرها در تهران و ۳ منطقه کشور

سرپرست سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی از اجرای عملیات بارورسازی در چهار منطقه کشور و برنامه‌ریزی برای تقویت زیرساخت‌های پژوهشی و آزمایشگاهی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است