کد خبر : 174316
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ - 16:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کاهش فوتی های کرونا در کشور/مرگ ۲۸۶ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته

کاهش فوتی های کرونا در کشور/مرگ ۲۸۶ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته

به گزارش مدارا، پس از ۵۳ روز، مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ به کمتر از ۳۰۰ نفر رسید. آخرین بار روز ۹ مرداد ماه تعداد مرگ و میر روزانه بیماران، ۲۸۶ نفر بود.

از دیروز (سه شنبه) تا امروز چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۷ هزار و ۴۳۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۱۶۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۴۷۷ هزار و ۲۲۹ نفر رسید.

تا کنون ۴ میلیون ۸۴۶ هزار و ۷۷۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۶ هزار و ۶۳۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

طی ۲۴ ساعت گذشته با مرگ ۲۸۶ نفر، مجموع تلفات کرونا در کشور به ۱۱۸ هزار و ۱۹۱ نفر رسید. 

تا کنون ۳۲ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۴۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۴ میلیون و ۶۴۸ هزار و ۸۹۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴۶ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۴۳۴ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته یک میلیون و ۱۲۴ هزار و ۹۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

تا کنون ۳۱ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۲۶۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۵۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

پنجم کرونا که از ابتدای تیر ماه از جنوب آغاز شد و به مرکز کشور رسید.

تلفات کرونا در کشور ۲۸ مرداد ماه از مرز یکصد هزار نفر عبور کرد و روز سه شنبه دوم شهریور ماه با ۷۰۹ مورد مرگ، رکورد تلفات روزانه طی ۱۹ ماه گذشته شکست.  

کرونا اوایل اسفند ۹۸ در ایران شیوع یافت.

اخبار مرتبط:
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه حفاظت از ماهی آفانیوس اصفهانی، بعنوان برند زیستی اصفهان بین باشگاه ورزشی سپاهان، اداره کل محیط‌زیست استان و مؤسسه رویش سرزمین امید امضا شد.

۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان
۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: جواد رحمتی، امید علی صادقی و مصطفی هادی پور به ترتیب مدیران جدید میدان نقش جهان، مسجد جامع عتیق و کاخ موزه چهلستون شدند.

همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید
همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بارش برف و باران، کولاک و لغزندگی شدید جاده‌ها، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در محورهای غربی و برف‌گیر استان خودداری کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است