کد خبر : 174278
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ - 18:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منع تردد شبانه ادامه دارد

منع تردد شبانه ادامه دارد

به گزارش مدارا، احمد وحیدی وزیر کشور عصر سه شنبه در حاشیه نشست قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز طرح شهید سلیمانی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا با تقویت هر چه بیشتر آن بتوانیم مرحله‌ شناسایی، مراقبت، قرنطینه، حمایت و واکسیناسیون با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.  

وزیر کشور افزود: مقرر شد در مرحله شناسایی میزان تستها را بیشتر کنیم تا به شکل هوشمند بتوانیم مراحل قرنطینه را بهتر پیاده سازی کنیم. بنا شد حمایت‌های شخصی  و صنفی را مجددا مورد بررسی قرار دهیم.  

وحیدی خاطرنشان کرد: نسبت به سرعت بخشی واکسیناسیون کاملا این آمادگی از طرف عزیزان ما در وزارت بهداشت با تمهیداتی که صورت گرفته وجود دارد و باید مردم با توجه به این‌ آمادگی‌ها هر چه سریعتر برای واکسیناسیون مراجعه کنند تا موضوع واکسیناسیون در کمترین زمان ممکن به انتها برسد.  

وی گفت: بحث دیگر نشست امروز راجع به پیگیری تامین معوقات کادر درمان بود که بخش‌هایی از این معوقات پرداخت شده و معوقات به مرور تکمیل خواهد شد.

وزیر کشور درباره محدودیت‌ها هم گفت: در این جلسه برخی محدودیت‌هایی که می‌تواند برداشته شود- به ویژه برخی مشاغل- مورد بررسی قرار گرفت. قرار شد محدودیت برای مشاغلی که با زدن ۲ دوز واکسن مصونیت عمومی پیدا می‌کنند، برداشته شود.

وحیدی ادامه داد: همچنین راجع به ترددهای مرزی و کنترل دقیق‌تر، تست در مبادی ورودی و خروجی به شکل زمینی و هوایی بحث و مقرر شد تمهیدات قوی‌تری در این رابطه وضع شود.  

وی در ادامه درباره برداشته شدن محدودیت های شبانه تاکید کرد: تردد شبانه تا  فوتی‌ها به میزان قابل توجهی کاهش نیابد، برداشته نخواهد شد. ما به دنبال رفع محدودیت‌ها هستیم اما این موضوع باید همراه با کاهش ابتلاها و فوتی‌ها باشد.  

وزیر کشور در ادامه گفت: از نظر واکسن هیچ مشکلی نداریم و واکسن‌ها وارد شده است. عزیزان ما هم در وزارت بهداشت و بسیج و هلال احمر و همه دستگاه‌های همکار وزارت کاملا آمادگی دارند.

وحیدی یادآور شد: در حال حاضر با رفع محدودیت سنی و اعلام سن ۱۸ سال به بالا، اشخاص می‌توانند برای واکسیناسیون مراجعه کنند و ممنوعیتی از این حیث نداریم. بنابراین خواهش ما این است که حتماً مراجعه کنند و این کار هر چه زودتر انجام شود.

اخبار مرتبط:
کدام کشور‌ها بهترین و بدترین سطح زندگی را دارند؟ / ایسلند، نروژ و سوئیس در صدر
کدام کشور‌ها بهترین و بدترین سطح زندگی را دارند؟ / ایسلند، نروژ و سوئیس در صدر

در اوج همه‌گیری کووید-۱۹—زمانی که بیمارستان‌ها مملو از بیمار بودند، مدارس و ادارات تعطیل شدند و اقتصاد‌ها از حرکت ایستادند—بسیاری می‌پرسیدند جهان چه زمانی بهبود خواهد یافت. پنج سال بعد، داده‌ها نشان می‌دهد که عقب‌گرد سطح زندگی می‌تواند ماندگار باشد.

سپاه: صداهای انفجار ۲ روز آینده در جنوب ری مربوط به رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
سپاه: صداهای انفجار ۲ روز آینده در جنوب ری مربوط به رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است

روابط عمومی سپاه ناحیه حضرت روح‌الله(ره) جنوب شهرستان ری با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: صداهای انفجار و شلیک که در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در برخی نقاط جنوب شهرستان ری شنیده خواهد شد، مربوط به برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است.

نماینده آمریکا در شورای امنیت: آماده مذاکره با تهران هستیم اما هیچ غنی‌سازی‌ای داخل ایران نمی‌تواند انجام شود، این همچنان اصل ماست
نماینده آمریکا در شورای امنیت: آماده مذاکره با تهران هستیم اما هیچ غنی‌سازی‌ای داخل ایران نمی‌تواند انجام شود، این همچنان اصل ماست

ایالات متحده و ایران روز سه‌شنبه در شورای امنیت سازمان ملل بر سر شرایط احیای مذاکرات هسته‌ای به تبادل اظهارات تند پرداختند، به‌طوری که آمریکا اعلام کرد آماده گفت‌وگوهای مستقیم است و ایران شروط واشینگتن را رد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است