کد خبر : 174278
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ - 18:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منع تردد شبانه ادامه دارد

منع تردد شبانه ادامه دارد

به گزارش مدارا، احمد وحیدی وزیر کشور عصر سه شنبه در حاشیه نشست قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز طرح شهید سلیمانی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا با تقویت هر چه بیشتر آن بتوانیم مرحله‌ شناسایی، مراقبت، قرنطینه، حمایت و واکسیناسیون با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.  

وزیر کشور افزود: مقرر شد در مرحله شناسایی میزان تستها را بیشتر کنیم تا به شکل هوشمند بتوانیم مراحل قرنطینه را بهتر پیاده سازی کنیم. بنا شد حمایت‌های شخصی  و صنفی را مجددا مورد بررسی قرار دهیم.  

وحیدی خاطرنشان کرد: نسبت به سرعت بخشی واکسیناسیون کاملا این آمادگی از طرف عزیزان ما در وزارت بهداشت با تمهیداتی که صورت گرفته وجود دارد و باید مردم با توجه به این‌ آمادگی‌ها هر چه سریعتر برای واکسیناسیون مراجعه کنند تا موضوع واکسیناسیون در کمترین زمان ممکن به انتها برسد.  

وی گفت: بحث دیگر نشست امروز راجع به پیگیری تامین معوقات کادر درمان بود که بخش‌هایی از این معوقات پرداخت شده و معوقات به مرور تکمیل خواهد شد.

وزیر کشور درباره محدودیت‌ها هم گفت: در این جلسه برخی محدودیت‌هایی که می‌تواند برداشته شود- به ویژه برخی مشاغل- مورد بررسی قرار گرفت. قرار شد محدودیت برای مشاغلی که با زدن ۲ دوز واکسن مصونیت عمومی پیدا می‌کنند، برداشته شود.

وحیدی ادامه داد: همچنین راجع به ترددهای مرزی و کنترل دقیق‌تر، تست در مبادی ورودی و خروجی به شکل زمینی و هوایی بحث و مقرر شد تمهیدات قوی‌تری در این رابطه وضع شود.  

وی در ادامه درباره برداشته شدن محدودیت های شبانه تاکید کرد: تردد شبانه تا  فوتی‌ها به میزان قابل توجهی کاهش نیابد، برداشته نخواهد شد. ما به دنبال رفع محدودیت‌ها هستیم اما این موضوع باید همراه با کاهش ابتلاها و فوتی‌ها باشد.  

وزیر کشور در ادامه گفت: از نظر واکسن هیچ مشکلی نداریم و واکسن‌ها وارد شده است. عزیزان ما هم در وزارت بهداشت و بسیج و هلال احمر و همه دستگاه‌های همکار وزارت کاملا آمادگی دارند.

وحیدی یادآور شد: در حال حاضر با رفع محدودیت سنی و اعلام سن ۱۸ سال به بالا، اشخاص می‌توانند برای واکسیناسیون مراجعه کنند و ممنوعیتی از این حیث نداریم. بنابراین خواهش ما این است که حتماً مراجعه کنند و این کار هر چه زودتر انجام شود.

اخبار مرتبط:
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود
رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه سوخت صفحه ای بود. این کارخانه متعلق به تهران و ویژه تولید رادیو دارو است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است