کد خبر : 173789
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۱ - 09:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

موافقت مجلس با استعفای قاضی زاده هاشمی

موافقت مجلس با استعفای قاضی زاده هاشمی

در جلسه علنی امروز (یکشنبه) استعفای سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی نماینده مشهد از نمایندگی پارلمان در دستور کار صحن علنی قرار داشت.

بعد از صحبت های قاضی زاده هاشمی در توضیح دلیل استعفایش و صحبت های مخالفان با استعفای او، نمایندگان مجلس با ۲۱۸ رای موافق، ۲۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۵۳ نماینده حاضر با استعفای قاضی زاده موافقت کردند.

قرار است قاضی زاده هاشمی به عنوان رئیس بنیاد شهید منصوب شود.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد

اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار آلودگی سطح زرد از پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا تا شنبه شب در بیشتر مناطق استان خبر داد.

قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود
قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود

شهردار اصفهان گفت: دانشنامه اصفهان نباید وابسته به نهاد خاصی باشد تا در برابر تغییرات اجرایی و سیاسی آسیب نبیند و برای نسل‌های آینده پایدار بماند.

جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است
جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است

استاندار اصفهان تاکید کرد: دانشنامه شهر بانک جامع دانش، فناوری و فرهنگ است و نسل‌های آینده را با تاریخ و تمدن نصف جهان پیوند می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است