کد خبر : 173782
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۱ - 09:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اختلاف و استعفا در حزب کارگزاران

اختلاف و استعفا در حزب کارگزاران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرزانه ترکان، فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو سابق حزب کارگزاران، با اعلام این خبر که از این حزب استعفا کرده است گفت: من به دلیل زاویه ای که با برخی سیاست های حزب کارگزاران خصوصا در انتخابات اخیر، پیدا کردم از عضویت در حزب کارگزاران استعفا دادم.

او افزود: چند تن از افراد صاحب رای و بزرگان حزب هم علاوه بر من از عضویت در حزب کارگزاران استعفا دادند.

 

 

 

 

ترکان تاکید کرد: مشکل ما در حزب و در جامعه بزرگتر یعنی اصلاح طلبان این است که با زاویه بسته خودشان و فقط به جهت اینکه در قدرت جایی داشته باشند، وارد سیاست شدند و به مشکلات جامعه نگاه کردند در صورتیکه من فکر می کنم برای حل مشکلات باید برنامه ریزی صورت می گرفت.

او ادامه داد: باید اجازه دهیم که تفکرات و ایده های جدید قدرت را در دست بگیرند، وقتی ما خودمان منتقد دولتمردان و وزرا هستیم که چرا جوان گرایی نمی کنند  قطعا در مورد افراد سیاسی هم باید این موضوع را باور داشته باشیم که جوان ها به واسطه ایده های نو می توانند به ما کمک کنند.

این چهره سیاسی افزود: اگر قرار باشد که همیشه دبیر و رئیس ما و کمیسیون سیاسی ما همان افرادی باشند که ۱۵ و ۲۰ سال قبل بودند نمی توان تغییری حس کرد چراکه این افراد هر کاری که بلد بودند و هرچه به ذهنشان رسیده تا امروز انجام داده اند، باید اجازه بدهیم که ایده های نو و جوان هایی که خلاق هستند بیایند و برنامه، کمک و راهکار ارائه بدهند.

او در پایان گفت: حضور یا عدم حضور ما در سیستم قدرت در جامعه در شرایط فعلی به ما کمک نمی کند. من فکر می کنم ما به یک اتاق فکر بسیار قوی بین بزرگان اصلاح طلب و بزرگان دلسوز این کشور احتیاج داریم، این اتاق فکر باید تشکیل شود و راهکارهایی را پیش بینی کند که در بین مردم پایگاه ایجاد کنیم. در شرایط امروز ما هم پایگاه اجتماعی مردم را از دست دادیم و هم دستمان از قدرت کوتاه است، با توجه به شرایط فعلی حضور نصف و نیمه ما در قدرت هم فایده ای نخواهد داشت چراکه ابزار و لوازم کاری که می خواهیم انجام دهیم در قدرت از ما گرفته شده، باید اول از همه دنبال کسب پایگاه اجتماعی باشیم.

طبق پیگیری ها مبنی بر افرادی که از حزب کارگزاران استعفا کرده اند، طبق گفته شهربانو امانی، یداالله طاهرنژاد هم از حزب کارگزاران استعفا کرده اما هنوز پذیرفته نشده است.

اخبار مرتبط:
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان جزئیات قتل مسلحانه ۲ شهروند در شهرستان لنجان را تشریح کرد.

تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت
تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از تصادف شبانه ۲ دستگاه پراید در محور سیان به سمت هرند و مصدومیت هفت نفر خبر داد.

دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به ریزش هوای سرد و کاهش ۴ تا ۸ درجه‌ای دما از روز یکشنبه ۳۰ شهریور ماه هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است