کد خبر : 173763
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۰ - 16:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اختلالی در فعالیت گوشی‌های شیائومی وجود ندارد

اختلالی در فعالیت گوشی‌های شیائومی وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی محبی افزود: به دلیل تحریم‌ها گوشی‌های وارداتی از کشور مبداء به کشور دوم صادر و سپس به ایران به عنوان کشور سوم وارد می‌شود که در این روند گوشی‌ها با سیم کارت‌های کشور دوم فعال و سپس به ایران وارد می‌شوند.

وی گفت: از زمان انتشار برخی خبر‌ها مبنی بر رجیستر نشدن گوشی‌های شیائومی تاکنون هیچ شکایتی در این خصوص از مصرف‌کننده به اتحادیه ارائه نشده است.

رئیس اتحادیه تلفن همراه ادامه داد: در برخی موارد ممکن است گوشی بصورت مسافری و یا توسط شرکت‌های ناآشنا به امور، وارد شود که این گوشی‌ها با مشکل رجیستری مواجه خواهند شد.

اخبار مرتبط:
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: بارش برف در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان آغاز شده و محورهای این مناطق لغزنده است.

تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن
تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها برای تأمین بخشی از منابع مالی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان–تهران از طریق مولدسازی اراضی راه‌آهن خبر داد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، از امدادرسانی گسترده نجاتگران این جمعیت به آسیب‌دیدگان حوادث جوی در سطح استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است