کد خبر : 173752
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۰ - 16:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تکذیب بمب‌ گذاری در اهواز

تکذیب بمب‌ گذاری در اهواز

به گزارش سایت خبری مدارا؛سرهنگ محسن دالوند اظهار کرد: در پی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وجود یک بسته مشکوک در یکی از بانک‌های شهرستان اهواز، بلافاصله ماموران پلیس جهت صحت و سقم موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی با بیان اینکه ماموران پس از حضور در صحنه، شرایط را بررسی کردند، ضمن تایید شایعه بودن خبر افزود: شناسایی و دستگیری عوامل انتشار این شایعه در دستور کار پلیس قرار دارد.

فرمانده انتظامی اهواز از کلیه شهروندان خواست به شایعات منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند و اخبار را از مراجع رسمی و ذیربط پیگیری کنند.

جمال عالمی‌نیسی فرماندار اهواز نیز در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مطلب منتشر شده مبنی بر بمب‌گذاری در بانک کشاورزی کیانپارس گفت: این موضوع تکذیب می‌شود.

اخبار مرتبط:
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: سهم مالیاتی پیش‌بینی‌شده سال ۱۴۰۵ برای استان اصفهان افزایش قابل توجهی دارد درحالی که سرانه بودجه آن نسبت به برخی استان‌ها پایین‌تر باقی مانده است.

استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست
استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست

استاندار اصفهان گفت: نقش تعیین‌کننده شوراهای اسلامی شهر و روستا در کیفیت زندگی مردم، بی‌طرفی، شایستگی و جلب مشارکت نخبگان محلی مهم‌ترین الزامات برگزاری انتخاباتی سالم است.

مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید
مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید

مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: در ۹ ماهه امسال تشریفات صادرات یک میلیون و ۲۶۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۴۳ میلیون دلار از گمرکات استان اصفهان انجام شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است