کد خبر : 173747
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۰ - 15:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

گل‌محمدی، بهترین مربی لیگ قهرمانان آسیا شد

گل‌محمدی، بهترین مربی لیگ قهرمانان آسیا شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در هفته‌های گذشته از کاربرانش خواست در هر پُست، بهترین بازیکنان حاضر در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ را انتخاب کنند.

محمدرضا اخباری و هادی محمدی از تراکتور و مهدی ترابی و شهریار مغانلو از پرسپولیس، بازیکنان ایرانی حاضر در تیم منتخب نهایی دور گروهی مسابقات هستند. یحیی گل‌محمدی نیز در بخش بهترین مربی توانست گوی سبقت را از فرهاد مجیدی و سایر رقبای خود برباید و برترین مربی دور گروهی شود.

محمد البریک و عبدالله عطیف از الهلال، عبدالله العمری از النصر، کانگ سانگ‌وو از پوهانگ استیلرز، مودو بارو و گوستاوو از جئونبوک هیوندای موتورز و مایکل اولونگا از الدحیل، سایر بازیکنان تیم منتخب مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ هستند.

در دور یک‌هشتم نهایی مسابقات، استقلال دوشنبه ۲۲ شهریور به مصاف الهلال خواهد رفت و پرسپولیس و تراکتور سه شنبه ۲۳ شهریور، به ترتیب مقابل استقلال تاجیکستان و النصر صف‌آرایی خواهند کرد.

اخبار مرتبط:
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان جزئیات قتل مسلحانه ۲ شهروند در شهرستان لنجان را تشریح کرد.

تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت
تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از تصادف شبانه ۲ دستگاه پراید در محور سیان به سمت هرند و مصدومیت هفت نفر خبر داد.

دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به ریزش هوای سرد و کاهش ۴ تا ۸ درجه‌ای دما از روز یکشنبه ۳۰ شهریور ماه هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است