کد خبر : 173747
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۰ - 15:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

گل‌محمدی، بهترین مربی لیگ قهرمانان آسیا شد

گل‌محمدی، بهترین مربی لیگ قهرمانان آسیا شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در هفته‌های گذشته از کاربرانش خواست در هر پُست، بهترین بازیکنان حاضر در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ را انتخاب کنند.

محمدرضا اخباری و هادی محمدی از تراکتور و مهدی ترابی و شهریار مغانلو از پرسپولیس، بازیکنان ایرانی حاضر در تیم منتخب نهایی دور گروهی مسابقات هستند. یحیی گل‌محمدی نیز در بخش بهترین مربی توانست گوی سبقت را از فرهاد مجیدی و سایر رقبای خود برباید و برترین مربی دور گروهی شود.

محمد البریک و عبدالله عطیف از الهلال، عبدالله العمری از النصر، کانگ سانگ‌وو از پوهانگ استیلرز، مودو بارو و گوستاوو از جئونبوک هیوندای موتورز و مایکل اولونگا از الدحیل، سایر بازیکنان تیم منتخب مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ هستند.

در دور یک‌هشتم نهایی مسابقات، استقلال دوشنبه ۲۲ شهریور به مصاف الهلال خواهد رفت و پرسپولیس و تراکتور سه شنبه ۲۳ شهریور، به ترتیب مقابل استقلال تاجیکستان و النصر صف‌آرایی خواهند کرد.

اخبار مرتبط:
سخنگوی شورای نگهبان: شورای نگهبان ابهام و اشکالی در خصوص حذف چهار صفر از پول ملی نداشت
سخنگوی شورای نگهبان: شورای نگهبان ابهام و اشکالی در خصوص حذف چهار صفر از پول ملی نداشت

سخنگوی شورای نگهبان از بازگشت لایحه اصلاح ماده یک قانون پولی و بانکی کشور به مجلس شورای اسلامی به دلیل وجود برخی ابهامات خبر داد.

سخنگوی وزارت خارجه درباره عدم حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ: تصمیم‌گیری درباره این مورد، مشمول بررسی‌های دقیق در وزارت خارجه و نهاد‌های بالادستی است
سخنگوی وزارت خارجه درباره عدم حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ: تصمیم‌گیری درباره این مورد، مشمول بررسی‌های دقیق در وزارت خارجه و نهاد‌های بالادستی است

سخنگوی وزارت خارجه درباره حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ هم گفت: تصمیم‌گیری در مورد مشارکت در یک روند یا یک رویداد دیپلماتیک ـ آن هم با این سطح از اهمیت ـ حتماً مشمول بررسی‌های دقیق کارشناسی، هم در وزارت امور خارجه و هم در سایر نهادهای ذی‌ربط می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است