کد خبر : 173707
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۰ - 11:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قدرت‌الله انتظامی درگذشت

قدرت‌الله انتظامی درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خانواده زنده‌یاد قدرت‌الله انتظامی با تایید خبر درگذشت او، اعلام کردند این هنرمند پیشکسوت دچار شکستگی از ناحیه لگن شده بود و پس از عمل جراحی دچار سکته قلبی شد و روز پنجشنبه، ۱۸ شهریور درگذشت.

طبق اعلام سایت خانه موسیقی، قدرت‌الله انتظامی، سال ۱۳۰۸ در تهران و در محله سنگلج متولد شد. او پنج سال از عزت‌الله انتظامی، برادرش، کوچک‌تر بود و در ۱۴ سالگی با تهیه یک سنتور، دور از چشم خانواده شروع به فراگیری موسیقی کرد. انتظامی بعدها در تئاتر «بنگاه تئاترآل» نوشته علی نصیریان فعالیت بازیگری را در کنار موسیقی و نواختن ساز ویولن آغاز کرد. او در موسیقی از شاگردان ابوالحسن صبا و حسین یاحقی بود.

این هنرمند در تلویزیون با هنرمندانی چون حسن لشکری، محمد لشکری و محمود آقاگلیان همکاری کرد و به‌واسطه حسین دهلوی در ارکستر این اداره مشغول به کار شد که هنرمندانی چون مصطفی پورتراب، نادر گلچین، حسن و حسین یوسف‌زمانی، رضا شفیعیان، فریدون حافظی، حسین فرهادپور، نصرت‌اللَّه سپهری و… نیز در آن حضور داشتند.

قدرت‌الله انتظامی همچنین فعالیت‌هایی در حوزه بازیگری داشت. او بعد از سال‌ها تدریس و آموزش در سال ۱۳۹۱ تصمیم به تشکیل یک گروه کُر گرفت و در همین سال نیز خانه هنرمندان ایران بزرگداشتی به پاس خدمات هنری‌اش برگزار کرد.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است