کد خبر : 173574
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۹ - 11:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش دوبرابری زائران ایرانی اربعین

افزایش دوبرابری زائران ایرانی اربعین

به گزارش سایت خبری مدارا؛«مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق روز پنجنشهب دستور افزایش روادید زائران اربعین از کشورهای خارجی را صادر کرد.

دفتر رسانه‌ای نخست وزیر عراق اعلام کرد که الکاظمی روز پنجشنبه دستور داد تا روادیدزادتران از کشورهای اسلامی که برای زیارت اربعین قصد سفر به عراق را دارد از تعداد قبلی که به دلیل شرایط شیوع کرونا اعلام شده بود از ۴۰ هزار نفر زائر به ۸۰ هزار نفر افزایش می‌یابد».

در این بیانیه اضافه شده است: «این افزایش همزمان با نزدیک شدن به زیارت امام حسین بن علی (علیهما السلام) و با توجه به شرایط دینی و روحانی خاص آن اتخاذ می‌شود که البته تمامی زائران خارجی باید شرایط واکسیناسیون، تست PCR و دیگر شرایط بهداشتی را داشته باشند».

پیشتر «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با «فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق خواستار افزایش تعداد مجوز برای زوار اربعین شد و همتای عراقی هم گفته بود که موضوع را بررسی کرده و متعاقبا پاسخ خواهد داد.

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت
فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت

رئیس مرکز اورژانس کاشان گفت: تصادف در آزادراه قم کاشان دو فوتی و یک مصدوم در پی داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است