کد خبر : 173340
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ - 22:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تحقیق و تفحص از شستا تصویب شد

تحقیق و تفحص از شستا تصویب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ غلامرضا مرحباء سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز ( یکشنبه ۱۴ شهریورماه) کمیسیون اقتصادی، گفت: دستورکار اول نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب یکی از اعضای کمیسیون برای عضویت در هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار بود که با رای نمایندگان آقای محسن علیزاده انتخاب شد. پیش از این آقای خاندوزی عضویت در این هیات را برعهده داشت.

 

نماینده مردم آستارا با اشاره به اینکه  با رای نمایندگان آقایان طغیانی، علیپور و توانگر جهت عضویت در کمیسیون‌های مشترک طرح‌های الزام به انتشار اطلاعات و شفافیت انتخاب شدند، ادامه داد: اعضای کمیسیون اقتصادی آقایان احمد امیرآبادی فراهانی و محمد باقری برای عضویت در کمیسیون مشترک طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی انتخاب کردند.

 

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: یکی دیگر از دستور کارهای نشست امروز کمیسیون اقتصادی بررسی تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس در خصوص، مغایرت‌های قانونی در اجرای قانون چک و عدم اجرای ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان بود.

 

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه بانک مرکزی در مدت زمان تعیین شده احکام قانونی را رعایت نکرده است، ادامه داد: نمایندگان بانک مرکزی در نشست امروز  پاسخ‌ها و توضیحاتی را ارائه کردند و مقرر شد تعهدات زمان بندی شده‌ای را ارائه کند؛ در صورت پایبندی به این تعهدات اعمال ماده ۲۳۴ از دستورکار کمیسیون خارج می‌شود.

 

 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس دستور کار دیگر کمیسیون اقتصادی بررسی درخواست تحقیق و تفحص از شرکت شستا بود، گفت: با توجه به توضیحات ارائه شده و نشست‌های گذشته با رای نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی درخواست تحقیق و تفحص از شرکت شستا از سال ۱۳۹۲ الی ۱۳۹۹ تصویب شد.

 

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح مالیات بر عایدی سرمایه در نشست امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت، ادامه داد: آقای طغیانی گزارشی از اقدامات صورت گرفته طی هفته گذشته و نظر مکتوب دستگاه‌های ذی‌ربط در زمینه طرح مالیات بر عایدی سرمایه را ارائه کرد و مقرر شد هفته آینده آخرین ویرایش طرح مذکور ارائه و در دستورکار کمیسیون قرار بگیرد./

 

اخبار مرتبط:
پاکسازی پاک نژاد/با تصمیم رییس جمهور وزیر نفت از اتوبوس دولت پیاده می شود
پاکسازی پاک نژاد/با تصمیم رییس جمهور وزیر نفت از اتوبوس دولت پیاده می شود

برخی منابع حکایت از آن دارد که با تصمیم رئیس جمهور محسن پاک نژاد از وزارت نفت برکنار خواهد شد.

معاون اجرایی رییس‌جمهور: تجربه نشان داده پرداخت یارانه از مسیر ارز ترجیحی، به‌جای بهبود معیشت مردم، منجر به شکل‌گیری رانت و افزایش قیمت‌ها شده / این روند باید اصلاح شود
معاون اجرایی رییس‌جمهور: تجربه نشان داده پرداخت یارانه از مسیر ارز ترجیحی، به‌جای بهبود معیشت مردم، منجر به شکل‌گیری رانت و افزایش قیمت‌ها شده / این روند باید اصلاح شود

معاون اجرایی رییس‌جمهور با تأکید بر اینکه یارانه‌های دولتی باید به طور مستقیم به مصرف‌کننده نهایی برسد گفت: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که پرداخت یارانه از مسیر ارز ترجیحی، به‌جای بهبود معیشت مردم، منجر به شکل‌گیری رانت و افزایش قیمت‌ها شده و این روند باید اصلاح شود.

فرزین دستیار ویژه اقتصادی رئیس جمهور شد
فرزین دستیار ویژه اقتصادی رئیس جمهور شد

رئیس جمهور در حکمی نظر به تعهد، سوابق اجرایی و تجارب ارزشمند، دکتر محمدرضا فرزین را به عنوان دستیار ویژه اقتصادی خود منصوب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است