کد خبر : 173321
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ - 16:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تذکر ۵۸ نماینده مجلس به وزیر کشور

تذکر ۵۸ نماینده مجلس به وزیر کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛  روح الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه، تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح ذیل قرائت کرد:

– تذکر احسان ارکانی نماینده نیشابور و فیروزه به وزیر کشور: ضرورت ارتقاء بخش میان جلگه به شهرستان با وجود گذشت ۴ سال از ارسال طرح توجیهی توسط استانداری خراسان رضوی به وزارت کشور. همچنین تذکر به همراه ۵۵ نفر از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم بازنگری در خرید شیر خام از دامداران روستایی.

– تذکرعلی حدادی نماینده نظرآباد و طالقان به همراه ۳۵ تن از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم بازنگری در میزان افزایش قیمت شیر خام از سوی وزارت جهاد کشاورزی.

– تذکر موسی احمدی نماینده عسلویه به همراه ۲۹ تن از نمایندگان به وزرای نفت و نیرو: لزوم تسریع در تأمین آب شیرین‌کن سیراف به جم.

– تذکر یعقوب رضازاده نماینده سلماس به همراه ۴۸ تن از نمایندگان به وزارت امور خارجه و دفاع و امور پشتیبانی نیروهای مسلح: لزوم پیگیری اجرای بند (۶) و (۷) قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل در خصوص پرداخت غرامت جنگ تحمیلی عراق به ایران به آسیب‌دیدگان از جنگ.

– تذکر پرویز اوسطی نماینده مردم قروه و دهگلان به وزرای کشور، جهاد کشاورزی: لزوم ارائه راهکار قانونی برای تخصیص اعتبارات مورد نیاز جهت حل مشکلات مختلف شهرنشینی در شهرهای حوزه انتخابیه و همچنین ضرورت ایجاد مجتمع‌های دامپروری در منطقه مالوجه واقع در روستای یالقوزآباد و باشماق و همچنین ضرورت بازنگری در تقسیمات سیاسی و اصلاح و تفکیک بخش‌های شهرستان دهگلان.

– تذکر کمال حسین پور نماینده مردم پیرانشهر و سردشت به وزیر ارتباطات: ضرورت رسیدگی به مشکلات اینترنت در روستاهای شهرستان پیرانشهر.

– تذکر علی خضریان نماینده تهران به همراه ۵۷ تن از نمایندگان به وزیر کشور: ضرورت حل مشکل ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی در مدارس دولتی.

اخبار مرتبط:
واکنش دانشگاه علم و صنعت به درگذشت یک دانشجو: ارتباطی با تجمعات دانشجویان نداشته/ وی سابقه ناراحتی قلبی داشته
واکنش دانشگاه علم و صنعت به درگذشت یک دانشجو: ارتباطی با تجمعات دانشجویان نداشته/ وی سابقه ناراحتی قلبی داشته

روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران اعلام کرد که دانشجوی این دانشگاه که روز گذشته - یکشنبه سوم اسفندماه - جان خود را از دست داد، سابقه ناراحتی قلبی داشته است.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران: احتمال حضور افراد بیرون از دانشگاه و ناشناس در تجمع روز گذشته را رد نمی‌کنم
معاون فرهنگی دانشگاه تهران: احتمال حضور افراد بیرون از دانشگاه و ناشناس در تجمع روز گذشته را رد نمی‌کنم

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با بیان اینکه احتمال حضور افراد بیرون از دانشگاه و ناشناس در تجمع روز گذشته را رد نمی‌کنم، گفت: در تجمعات روز گذشته سنگ و شیشه بطری‌های آب از سمت یک طیف از دانشجویان پرتاب شده است، اما اینکه حتماً این اقدام از سوی دانشجویان همان سمت بوده یا افرادی در قالب دانشجو و به یک شکلی وارد دانشگاه شده‌اند، نمی‌توانم، قضاوت کنم؛ اما احتمال آن نیز وجود دارد.

سخنگوی قوه قضائیه: تعداد اندکی از افراد زیر ۱۸ سال که مرتکب اقدامات جنایتکارانه شده بودند، همچنان بازداشت هستند
سخنگوی قوه قضائیه: تعداد اندکی از افراد زیر ۱۸ سال که مرتکب اقدامات جنایتکارانه شده بودند، همچنان بازداشت هستند

سخنگوی قوه قضاییه گفت: خیلی افراد بازداشت کمتر از ۱۸ سال بلافاصله توسط ضابطانی که دستگیر شده بودند، آزاد شدند و بعضی از این افراد هم بعد از اینکه تحویل شدند و اقدامات مقدماتی برای آنها صورت گرفت، آزاد شدند. تعداد اندکی هم هستند که مرتکب اقدامات جنایتکارانه شده بودند و آنها همچنان بازداشت هستند و پرونده آنها در حال رسیدگی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است