کد خبر : 173321
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ - 16:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تذکر ۵۸ نماینده مجلس به وزیر کشور

تذکر ۵۸ نماینده مجلس به وزیر کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛  روح الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه، تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح ذیل قرائت کرد:

– تذکر احسان ارکانی نماینده نیشابور و فیروزه به وزیر کشور: ضرورت ارتقاء بخش میان جلگه به شهرستان با وجود گذشت ۴ سال از ارسال طرح توجیهی توسط استانداری خراسان رضوی به وزارت کشور. همچنین تذکر به همراه ۵۵ نفر از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم بازنگری در خرید شیر خام از دامداران روستایی.

– تذکرعلی حدادی نماینده نظرآباد و طالقان به همراه ۳۵ تن از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم بازنگری در میزان افزایش قیمت شیر خام از سوی وزارت جهاد کشاورزی.

– تذکر موسی احمدی نماینده عسلویه به همراه ۲۹ تن از نمایندگان به وزرای نفت و نیرو: لزوم تسریع در تأمین آب شیرین‌کن سیراف به جم.

– تذکر یعقوب رضازاده نماینده سلماس به همراه ۴۸ تن از نمایندگان به وزارت امور خارجه و دفاع و امور پشتیبانی نیروهای مسلح: لزوم پیگیری اجرای بند (۶) و (۷) قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل در خصوص پرداخت غرامت جنگ تحمیلی عراق به ایران به آسیب‌دیدگان از جنگ.

– تذکر پرویز اوسطی نماینده مردم قروه و دهگلان به وزرای کشور، جهاد کشاورزی: لزوم ارائه راهکار قانونی برای تخصیص اعتبارات مورد نیاز جهت حل مشکلات مختلف شهرنشینی در شهرهای حوزه انتخابیه و همچنین ضرورت ایجاد مجتمع‌های دامپروری در منطقه مالوجه واقع در روستای یالقوزآباد و باشماق و همچنین ضرورت بازنگری در تقسیمات سیاسی و اصلاح و تفکیک بخش‌های شهرستان دهگلان.

– تذکر کمال حسین پور نماینده مردم پیرانشهر و سردشت به وزیر ارتباطات: ضرورت رسیدگی به مشکلات اینترنت در روستاهای شهرستان پیرانشهر.

– تذکر علی خضریان نماینده تهران به همراه ۵۷ تن از نمایندگان به وزیر کشور: ضرورت حل مشکل ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی در مدارس دولتی.

اخبار مرتبط:
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد

سعیدی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: همانطور که بارها از سوی همه مسئولان کشور اعلام شده در برخی موضوعات هم ما خط قرمز داریم که اساساً قابل مذاکره نیست؛ مانند بحث توان موشکی که امروز یکی از افتخارات بزرگ جوانان برومند انقلاب اسلامی ماست و به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد.

مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد
مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد

معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.

نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم
نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر احیانا جنگی رخ بدهد می‌توان گفت هژمونی آمریکا در دنیا خواهد شکست، آمریکا به آمریکای قبل و بعد از این جنگ تبدیل خواهد شد و این امر روشن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است