کد خبر : 173321
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ - 16:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تذکر ۵۸ نماینده مجلس به وزیر کشور

تذکر ۵۸ نماینده مجلس به وزیر کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛  روح الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه، تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح ذیل قرائت کرد:

– تذکر احسان ارکانی نماینده نیشابور و فیروزه به وزیر کشور: ضرورت ارتقاء بخش میان جلگه به شهرستان با وجود گذشت ۴ سال از ارسال طرح توجیهی توسط استانداری خراسان رضوی به وزارت کشور. همچنین تذکر به همراه ۵۵ نفر از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم بازنگری در خرید شیر خام از دامداران روستایی.

– تذکرعلی حدادی نماینده نظرآباد و طالقان به همراه ۳۵ تن از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم بازنگری در میزان افزایش قیمت شیر خام از سوی وزارت جهاد کشاورزی.

– تذکر موسی احمدی نماینده عسلویه به همراه ۲۹ تن از نمایندگان به وزرای نفت و نیرو: لزوم تسریع در تأمین آب شیرین‌کن سیراف به جم.

– تذکر یعقوب رضازاده نماینده سلماس به همراه ۴۸ تن از نمایندگان به وزارت امور خارجه و دفاع و امور پشتیبانی نیروهای مسلح: لزوم پیگیری اجرای بند (۶) و (۷) قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل در خصوص پرداخت غرامت جنگ تحمیلی عراق به ایران به آسیب‌دیدگان از جنگ.

– تذکر پرویز اوسطی نماینده مردم قروه و دهگلان به وزرای کشور، جهاد کشاورزی: لزوم ارائه راهکار قانونی برای تخصیص اعتبارات مورد نیاز جهت حل مشکلات مختلف شهرنشینی در شهرهای حوزه انتخابیه و همچنین ضرورت ایجاد مجتمع‌های دامپروری در منطقه مالوجه واقع در روستای یالقوزآباد و باشماق و همچنین ضرورت بازنگری در تقسیمات سیاسی و اصلاح و تفکیک بخش‌های شهرستان دهگلان.

– تذکر کمال حسین پور نماینده مردم پیرانشهر و سردشت به وزیر ارتباطات: ضرورت رسیدگی به مشکلات اینترنت در روستاهای شهرستان پیرانشهر.

– تذکر علی خضریان نماینده تهران به همراه ۵۷ تن از نمایندگان به وزیر کشور: ضرورت حل مشکل ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی در مدارس دولتی.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند

نایب‌رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: هم با وزارت آموزش و پرورش و هم دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مکاتباتی داشتیم تا آمار محصلین دستگیرشده در دی‌ماه را به دست آوریم و اکنون در حال جمع‌آوری آمار هستیم که تاکنون جمع‌بندی نهایی که نشان‌دهنده آمار دقیق باشد، نشده است و هیچ مرجع رسمی هم آماری در این باره ارائه نکرده است.

۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند
۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ امروز (هفتمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای روستا)، تعداد ۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در این دوره از انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید
مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید

محمد مرندی به احتمالات درباره حمله نظامی آمریکا به ایران واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است