کد خبر : 173196
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۳ - 15:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حکم جلب مهدی هاشمی صادر شد

حکم جلب مهدی هاشمی صادر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد:

«در پی اظهارات یکی از نمایندگان مجلس در روزهای اخیر مبنی بر “اعطای مرخصی بدون سقف زمانی” به مهدی هاشمی، به اطلاع می‌رساند، هیچگونه مرخصی بی‌وجهی به نامبرده اعطا نشده است و محکوم علیه، طبق قانون برای مدت مشخصی به مرخصی اعزام شده بود، ولی مدتی است در غیبت به سر می‌برد.

متاسفانه نامبرده پس از پایان زمان مرخصی، از مراجعت به زندان خودداری نموده و غیبت کرده است؛ اخطار قانونی لازم به وی داده شده است و چون به زندان بازنگشته است بر همین اساس حکم جلب این محکوم صادر شده است.»

به گزارش ایسنا، اواخر سال ۹۳ حکم دادگاه بدوی از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب در خصوص پرونده مهدی هاشمی با عناوین اتهامی امنیتی و اقتصادی صادر شد و بر اساس آن، مهدی هاشمی به حبس، جزای نقدی، رد مال و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد.

با اعتراض متهم به رای صادره، پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال و در نهایت دادگاه تجدیدنظر حکم دادگاه بدوی را تایید کرد و وی مرداد ۹۴ برای اجرای حکم حبس ۱۰ ساله راهی اوین شد.

اخبار مرتبط:
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله

باغ‌وحشی در شهر نورنبرگ آلمان، روز سه‌شنبه اعلام کرد که علی‌رغم اعتراضات گسترده عمومی، ۱۲ قلاده از نوعی میمون موسوم به «بابون» را از بین برده است. این تصمیم، پایان‌بخش ماجرایی بود که به‌زعم مسئولان باغ‌وحش، ریشه در نگرانی‌های ادعایی درباره «کمبود فضای کافی برای نگهداری گروه رو به ازدیاد» این حیوانات داشت. پس از کشتار، لاشه حیوانات مزبور به حیوانات شکارچی باغ‌وحش "خورانده شد.

معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید
معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع خطاب به سربازان گفت: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید. بخشی از اخبار منطقه، عملیات روانی دشمن است؛ قسمتی دیگر مانور دشمن از فواصل دور است که گاهی منجر به تهدید و گاهی جنگ می‌شود. اگر دشمن این بار بخواهد شرارتی کند، با سیلی سخت‌تری مواجه خواهد شد.

علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد
علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: واقعیت این است که خود آمریکایی‌ها هم نمی‌دانند برنامه ترامپ چیست. اگر جنگی هم شود کل منطقه را در برمی‌گیرد و امیدوارم کشورهای منطقه بتوانند با میانجی‌گری‌های خود مانع بروز جنگ شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است