کد خبر : 169479
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۶ - 12:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اصل ۸۵ شدن طرح صیانت از فضای مجازی تصویب شد

اصل ۸۵ شدن طرح صیانت از فضای مجازی تصویب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس درخواست عده ای از نمایندگان به منظور بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی را بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی بررسی کرده و در نهایت با ۱۲۱ رای با این درخواست موافقت کردند.

طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، « سمت نمایندگی قائم به شخص است و قابل واگذاری به دیگری نیست. مجلس نمی‌تواند اختیار قانون‌گذاری را به شخص یا هیئتی واگذار کند ولی در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌نماید به صورت آزمایشی اجرا می‌شود و تصویب نهایی آنها با مجلس خواهد بود. »

بنابراین با موافقت نمایندگان با این درخواست، طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در کمیسیون فرهنگی بررسی می شود و بدون ارجاع به صحن علنی مجلس به شورای نگهبان ارسال و در صورت تائید، به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.

اخبار مرتبط:
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست

رهبر انقلاب اسلامی درباره ادعاها پیرامون ارسال پیام از سوی ایران از طریق ولیعهد سعودی برای آمریکا گفتند: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا دروغ محض است. دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.

برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: شش نفر در اثر برخورد تریلر و خودرو سواری پراید در اتوبان کاشان اصفهان مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است