کد خبر : 169443
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۶ - 09:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عضو شورای شهر کنگان دستگیری شد

عضو شورای شهر کنگان دستگیری شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی حسن‌پور اظهار کرد: در راستای رسیدگی به پرونده تخلفات مالی در شورای شهر کنگان که پیش‌تر نیز منجر به دستگیری یکی از اعضای این شورا، دو کارمند و تعدادی از مرتبطین آنها شده بود، ۵ مرداد نیز یکی دیگر از اعضای این شورا حسب دستور قضایی از سوی اداره کل اطلاعات استان بوشهر دستگیر و بازداشت شد.

وی ادامه داد: پرونده امر در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کنگان در جریان رسیدگی مقدماتی  قرار دارد.

گفتنی است ۴ مرداد نیز دو عضو شورای شهر شُنبه شهرستان دشتی و یک پیمانکار دستگیر شده بودند.

اخبار مرتبط:
کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده
کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان گفت: پیش‌بینی فعلی با توجه به اینکه نهاده‌ها به‌تدریج وارد بازار می‌شود و کشش بازار برای مرغ زنده کاهش یافته و عرضه نسبت به تقاضا بیشتر شده این است که در روزهای آینده با کاهش قیمت مرغ مواجه خواهیم شد.

دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان ثبت ملی می‌شود
دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان ثبت ملی می‌شود

رئیس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از آغاز فرایند ثبت «دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان» به عنوان میراث ناملموس ملی خبر داد.

کرم زاده: حضور اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا قطعی شد
کرم زاده: حضور اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا قطعی شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از حضور پنج آژانس مسافرتی اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است