کد خبر : 169336
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - 12:32
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۷۵ درصد بازداشتی‌های حوادث اخیر دشت‌آزادگان آزاد شدند‌

۷۵ درصد بازداشتی‌های حوادث اخیر دشت‌آزادگان آزاد شدند‌

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمید سیلاوی، رئیس شورای تامین شهرستان دشت آزادگان درباره اعترضات اخیر و برخی بازداشت‌هایی که انجام شده در این شهرستان گفت: بیش از ۷۵ درصد بازداشت شدگان تجمعات اخیر تاکنون آزاد شده‌اند.

او گفت: با عذرخواهی از مردم شریف دشت آزادگان به‌دلیل اتفاقات اخیر که متاسفانه توسط برخی برهم زنندگان نظم عمومی رخ داد، افزود: درجهت ایجاد آرامش و با توجه به دستور رئیس قوه قضائیه و پیگیری‌های صورت گرفته از طریق اعضای شورای تامین شهرستان مبنی بر ندامت بعضی افراد و عدم مشارکت بعضی از این افراد درخسارت وارده، اکثر بازداشت‌شدگان تجمعات روزهای اخیر با همکاری و هماهنگی و نظرمثبت دادگستری شهرستان آزاد شدند.

رئیس شورای تامین شهرستان دشت آزادگان بیان کرد: بیش از ۷۵ درصد بازداشتی‌ها آزاد شدند و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه این هفته سعی شده با همت دادستان شهرستان بقیه بازداشت شدگان آزاد شوند.

سیلاوی عنوان کرد: از همه خانواده‌های محترم بازداشت‌شدگان تقاضا می‌شود با مراجعه به ناجا یا دادسرای دادگستری شهرستان نسبت به پیگیری آزادی آنان اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است