کد خبر : 168467
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ - 09:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شمار قربانیان سیل در اروپا به ۱۸۸ تن رسید

شمار قربانیان سیل در اروپا به ۱۸۸ تن رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شمار قربانیان سیل در اروپا به ۱۸۸ نفر رسید که از این میان، ۱۵۷ تن از قربانیان متعلق به آلمان است.

بر این اساس، به رغم گذشت بیش از سه روز از بارش سنگین و جاری شدن سیلاب در برخی از ایالت‌های آلمان، عواقب و پیامد‌های آن روال زندگی ساکنان دو ایالت راینلاند فالتس و نوردراین وستفالن را مختل کرده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که وضعیت در مناطق جنوبی آلمان در مرز این کشور با اتریش همچنان رو به وخامت است و بارندگی‌های شدید و سیل آسا ادامه دارد.

در سوی دیگر، بر اساس آماری رسمی که مقامات بلژیک شامگاه یکشنبه منتشر کردند بر اثر بارندگی و جاری شدن تاریخی سیل در اواسط هفته در بلژیک دست کم ۳۱ نفر جان باختند. مقامات بلژیک ضمن اعلام آمار قربانیان، پایان عملیات امداد و نجات را در این کشور اعلام کردند.

مرکز بحران بلژیک شامگاه یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد ”در مناطقی که تحت تاثیر سیل قرار گرفته اند، خطر دیگر فوری نیست. عملیات امداد و نجات پایان یافته است، اما عملیات تجسس همچنان در برخی از مناطق در جریان است“.

این منبع تصریح کرد ”کار‌های پاکسازی مهمی انجام شده است و اکنون ارزیابی خسارت‌های مادی در مرکز نگرانی‌ها قرار دارد“. آمار پیشین که شامگاه شنبه منتشر شده بود به جان باختن ۲۷ نفر اشاره کرده بود. مرکز بحران بلژیک همچنین خاطرنشان کرد علاوه بر این، ”۱۶۳ شهروند ناپدید شده اند“.

این مرکز روز شنبه از ناپدید شدن ۱۰۳ نفر خبر داده بود. در مناطق آسیب دیده که عمدتا در جنوب و شرق بلژیک بود، ماموران پلیس برای سرزدن به خانه‌ها به منظور اطلاع از قربانیان احتمالی جدید بسیج شده اند.

اخبار مرتبط:
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند
سالانه ۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه بهزیستی اصفهان پذیرش می‌شوند

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان اصفهان گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ کودک پذیرش می‌شوند و حدود ۴۰۰ خانواده دارای کودک بدسرپرست و بی‌سرپرست در خانه‌های کودکان و نوجوانان استان نگهداری می‌شوند.

اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود
اتصال صنایع بزرگ اصفهان به منابع آبی پایدار دریا/ کاهش برداشت آب صنعت از زاینده‌رود

سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به آغاز آب‌اندازی و رسیدن آب دریا به اصفهان گفت: فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله که قابلیت افزایش تا ۷۰ میلیون متر مکعب در سال را دارد، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می گیرد.

موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد
موج گرمای سوزان اصفهان را در بر می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: موج گرمای تابستانی از امروز تا پایان هفته آینده اصفهان را در بر می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است