کد خبر : 168464
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ - 09:32
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان: اصغر فرهادی مبلغ بایدن است

کیهان: اصغر فرهادی مبلغ بایدن است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ به‌ویژه اینکه او از تبلیغ‌کنندگان «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هم بوده و در مصاحبه با نشریه ورایتی، همزمان با بیان حرف‌هایی که رنگ و بویی علیه ایران دارد اظهار کرده است: «مطمئناً حضور «جو بایدن» در جای خود، همه دنیا را به مکانی بهتر تبدیل می‌کند.»

به همین دلیل هم شاید در فضایی کم‌فروغ و با برخوردی سرد، جایزه ویژه هیئت داوران در جشنواره کن ۲۰۲۱ به‌طور مشترک همراه با فیلم دیگری به «قهرمان» فرهادی داده شد.
نکته قابل توجه این است که «قهرمان» یک فیلم فرانسوی محسوب می‌شود و با سرمایه‌گذاری شرکت ممنتو ساخته شده است. همچنین تهیه‌کنندگی این کار به‌طور مشترک به نام اصغر فرهادی و الکساندر ماله‌گی ثبت شده است که این تولید مشترک و سرمایه‌گذاری یک شرکت قدرتمند فرانسوی، در اعطای یک جایزه به این فیلم در جشنواره کن فرانسه نیز بی‌تأثیر نیست.

اخبار مرتبط:
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم
عراقچی: از برجام خارج نمی‌شویم اما به آن متعهد نیستیم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس؛ آقای عراقچی گفت: از سال ۱۳۹۹ ایران اجرای تمام تعهدات خود را متوقف کرده است در این میان باید گفت از آنجا که برخی بندهای برجام به نفع ایران است، تصمیم گرفته شد عضو آن باقی بمانیم.

روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!
روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند!

دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه سکته مغزی دومین عامل مرگ در کشور است، گفت: روزانه ۲۰۰ تهرانی دچار سکته مغزی می‌شوند.

آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد
آخرین آمار خروج اتباع از ایران اعلام شد

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور به ارائه توضیحاتی در خصوص آخرین آمار خروج مهاجران افغانستانی از کشور پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تا روز گذشته نزدیک به یک میلیون و ۴۵۶ هزار نفر از کشور خارج شده‌اند که تقریباً نزدیک به ۲۵ درصد جامعه هدف ما را شامل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است