کد خبر : 168267
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۶ - 16:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مینو محرز: بیمارستان‌های تهران جا ندارد/ از مردم خواهش می‌کنم رعایت کنند

مینو محرز: بیمارستان‌های تهران جا ندارد/ از مردم خواهش می‌کنم رعایت کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  مینو محرز، فوق‌ تخصص بیماری‌های عفونی گفت: از مردم خواهش می‌کنم رعایت کنند.

دکتر محرز ادامه داد: باید بیایید و ببینید که پشت بخش‌های آی‌سی‌یو چه خبر است، همراهان بیماران منتظرند تا تخت خالی شود و بتوانند بیمارشان را بستری کنند. مراجعه به بیمارستان‌ها خانوادگی شده و از کودک تا جوان و سالمند مبتلا به این سویه دلتای کرونا شده‌اند.

او افزود: در چهار موج قبلی شدت سرایت و گسترش بیماری تا این حد نبود، این سویه بسیار بدتر از موج‌های قبلی بیماران را مبتلا کرده و احتمالا شاهد افزایش مرگ و میرها بشویم.

محرز تاکید کرد: متاسفانه مردم رعایت پروتکل‌ها را فراموش کرده‌اند در حالی که هنوز ویروس به قدرت قبل وجود دارد و حتی کسانی که واکسن زده‌اند نیز به این سویه دلتا مبتلا می شوند.

او با تاکید بر اینکه بیمارستان‌های تهران دیگر جا ندارد و افزود: از مردم خواهش می‌کنم رعایت کنند، وقتی کسی به فکرشان نیست خودشان باید رعایت کنند و بدانند که موج پنجم به مراتب از سایر موج‌ها مبتلایان و تلفات بیشتری دارد و خطرناک‌تر است.

محرز در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود واکسن کووایران همان سینوفارم است، گفت: اصلا این‌طور نیست، پلتفرم و مکانیسم واکسن کووایران برکت و سینوفارم یکی است اما این واکسن کاملا در ایران ساخته شده است. ویروس برای تهیه این واکسن از یک بیمار اردبیلی مبتلا گرفته شده که مانند همان ویروس کشف شده در ووهان بود.

او گفت: نمی‌دانم چرا موفقیت‌های واکسن ساخت داخل دیده نمی‌شود، باید از تولید واکسن ایرانی خوشحال باشیم، اما واکنش‌ها این‌گونه نیست، درحالی که امکان ساخت واکسن در کشور مهیا شده و با کارآزمایی بالینی در حد استاندارهای جهانی واکسن داخلی ساخته‌ایم.

اخبار مرتبط:
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر

بعد از مصاحبه کامبیز برجاس وکیل پژمان جمشیدی، ندا شمس وکیل شاکی پرونده در فضای مجازی به این صحبت‌ها واکنش نشان داد.

مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد
مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد

در روز دانشجو حضور عمو پورنگ در دانشگاه الزهرا سوژه دانشجویان شد.

انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور
انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور

رییس سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است