کد خبر : 168261
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۶ - 16:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت نوشابه در یک سال ۱۳۲ درصد افزایش یافت

قیمت نوشابه در یک سال ۱۳۲ درصد افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آنچه در مدت گذشته در آمارهای وزارت صمت منتشر یا از سوی فعالان بازار اعلام شد، نشان از گرانی نوشابه و روند افزایشی آن داشت.

این در حالی است که بررسی وضعیت قیمت نوشابه‌های گاز دار در بین اقلام خوراکی که چندی پیش از سوی مرکز آمار منتشر شد نشان می دهد که هر بطری ۱.۵ لیتری نوشابه گاز دار در خرداد ماه سال گذشته به طور متوسط ۴۸۰۰ تومان بوده که در اردیبهشت امسال به بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ تومان رسیده است، این کالا در خرداد ماه به طور متوسط ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان فروش رفته و حتی تا بیش از ۱۲ هزار تومان و ۲۰۰ تومان هم قیمت خورده است.

بر این اساس، قیمت نوشابه در خرداد نسبت به اردیببهشت ۵.۲ و نسبت به خرداد سال گذشته ۱۳۱.۹ درصد افزایش دارد.

همچنین جریان رشد قیمت نوشابه از  پارسال تا سال جاری نشان می دهد که هر بطری ۱.۵ لیتری در تیر ماه به طور متوسط۵۳۰۰ تومان، مرداد ۶۲۰۰ تومان، شهریور ۶۸۰۰، مهر ۷۳۰۰، آبان۸۶۰۰، دی ۸۹۰۰، بهمن ۹۱۰۰، اسفند ۹۴۰۰ تومان بوده و در سال جاری برای فروردین متوسط قیمت ۹۸۰۰، اردیبهشت ۱۰ هزار و خرداد بیش از ۱۱ هزار و ۱۰۰ تومان فروش رفته است.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است