کد خبر : 168222
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۶ - 13:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: دولت رئیسی چاره‌ای جز به فرجام رساندن برجام ندارد

فعال سیاسی اصولگرا: دولت رئیسی چاره‌ای جز به فرجام رساندن برجام ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «حسین کنعانی مقدم»، فعال سیاسی اصولگرا، در خصوص روش دیپلماسی رئیس جمهور منتخب اظهار کرد: سیاست های کلان ما خصوصا در بحث دیپلماسی روابط بین الملل تابع نقشه راهی است که مقام معظم رهبری آن را ابلاغ کرده و در سیاست ابلاغی، کاملا این راه مشخص است و مبتنی بر همان ریشه های انقلابی است که امام  راحل آن را بر اساس نه شرقی نه غربی، حمایت از مستضعفین، مقاومت و ایستادگی و عزت و اقتدار و آزادی استقلال معماری و بنیان گذاری کردند.

او افزود: رئیس جمهور آینده هم باید در همین مسیر و ریل گذاری که انجام شده حرکت کند. رئیس جمهور منتخب خواه یا ناخواه ممکن است از تکینیک های مختلفی برای رسیدن به منافع ملی و حقوق ملت استفاده کند و قطعا از خود نمی تواند راهی یا استراتژی جدیدی را تدوین کند و تصمیماتی که نظام در این خصوص گرفته دولت مجری این تصمیمات خواهد بود و وزارت خارجه هم در خط مقدم تحقق این اهداف، خواهد بود.

دبیرکل حزب سبز ادامه داد: قطعا دولت های ما در طول همدیگر هستند و هر دولتی که سرکار بیاید نسبت به تعهدات دولت قبلی متعهد خواهد بود و سعی می کند آن عهدنامه ها و موافقت نامه ها را دنبال کند اما ممکن است در برخی موارد بازنگری هایی انجام شود که بتواند بحث برداشته شدن تحریم ها و راست آزمایی را تضمین کند و این ممکن است در دولت آینده به عنوان یک تاکتیک جدید برای رسیدن به اهداف دنبال شود. ولی به نظر می رسد دولت آقای رئیسی، چاره ای جز این ندارد که برجام را به یک فرجام برساند.

او متذکر شد: حوزه اختیارات و قدرت دولت آینده در مذاکرات بستگی به شورای عالی امنیت ملی و اختیاراتی که رهبری در اختیار شورای عالی امنیت ملی می گذارد، خواهد بود و همچنین قوانینی که در مجلس وضع شده و قاعدتا نمی توانند، برخلاف قوانین مصوب مجلس اقدامی را انجام بدهند. به نظر می رسد که اختیارات آقای رئیسی کمتر از آقای روحانی است.

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: با وجود همه فشارها و تهدیدهای طبیعی مثل کاهش بارندگی، جنگ ۱۲ روزه و محدودیت‌های ارزی که اروپا و آمریکا وارد می‌کنند، امیدواریم مردم را راضی نگه داریم.

قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است
قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمی‌توانیم قطعی بگوییم که جنگ رخ خواهد داد، اما تهدیداتی که دشمن علیه ما اعمال می‌کند قطعی است و ما نباید از این تهدیدات ذره‌ای غفلت کنیم.

القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است