کد خبر : 168141
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۵ - 16:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ظریف خطاب به آمریکا: پیش از متهم کردن دیگران به وضعیت خودتان بپردازید

ظریف خطاب به آمریکا: پیش از متهم کردن دیگران به وضعیت خودتان بپردازید

به گزارش سایت خبری مدارا؛  وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در توییتی به اتهام‌زنی اخیر آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

ظریف در اشاره به دست داشتن عوامل آمریکایی در ترور رئیس‌جمهور هائیتی و تلاشی مشابه علیه رئیس‌جمهور ونزوئلا نوشت: افراد مسلح وابسته به آمریکا برای ترور رهبران در ونزوئلا و هائیتی در خاک آمریکا طرح‌ریزی می‌کنند، در حالی که دولت آمریکا فعالانه روابط مجرمانه خود را با متهم کردن دیگران به عملیاتِ آدم‌ربایی به وضوح مضحک و کودکانه پرورده شده، مخفی می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: پیش از متهم کردن دیگران به وضعیت خودتان بپردازید.

اخبار مرتبط:
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

اصفهان ابرپروژه‌های انرژی را کلید زد؛پایش هوشمند در مدار مصرف
اصفهان ابرپروژه‌های انرژی را کلید زد؛پایش هوشمند در مدار مصرف

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان از تبدیل شدن این استان به قطب پروژه‌های شاخص ملی در حوزه انرژی خبر داد و گفت: اصفهان نخستین استانی است که پایش هوشمند مصرف برق صنایع را اجرا کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است