کد خبر : 167977
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۲۳ - 16:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استاندار تهران: انتخابات ۱۴۰۰ در سلامت کامل برگزار شد

استاندار تهران: انتخابات ۱۴۰۰ در سلامت کامل برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  استاندار تهران با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ گفت: این انتخابات در سلامت کامل در استان برگزار شد.

انوشیروان محسنی بندپی در جلسه تقدیر از بخشداران و معاونین سیاسی فرمانداری های استان تهران اظهار داشت: از همه دست اندکاران انتخابات ۱۴۰۰ به سبب حجم کار و نوع کیفیت کار باید تشکر و قدردانی داشته باشیم.

وی افزود: در تولید خبر و همچنین پویش “ما اثرگذاریم”، اقدامات مختلفی پیگیری شد و سبب شد تا چهار انتخابات در استان با نظم و انضباط و سلامت کامل به جهت عمل کردن به قانون و رعایت اصل بی طرفی و همچنین حفظ سلامت جسمی شهروندان به سبب شیوع کروناویروس با تدابیری همچون عدم انگشت نگاری، فاصله گذاری و استفاده ماسک جلوه خوبی را در سطح استان شاهد بودیم.

استاندار تهران با تقدیر از رئیس، دبیر ستاد انتخابات و همه دست اندرکاران انتخابات استان تهران عنوان کرد: بخشداران چند وظیفه را به صورت توامان انجام دادند و خوشبختانه شاهد اقدامات اثربخش به ویژه در برگزاری انتخابات بودیم.

محسنی بندپی گفت: در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در کل کشور میزان مشارکت ۴۸.۸ و در تهران ۴۳.۳۸ درصد بوده که رشد ۸ درصدی داشته و نشان دهنده اقدامات موثر است.

وی خاطرنشان کرد: استان تهران با پیچیدگی های خاص، تنوع جمعیت، وجود اتباع، کمبود آب و غیره شرایط را برای اعمال مدیریت دشوار می کند ولی واقعیت این است که خروجی کار به لحاظ آماری قابل توجه است و بایستی تا زمانی که در هر مسئولیتی ایفای نقش می کنید لحظه ای فروگذار نباشید.

اخبار مرتبط:
سلاح جدید کره جنوبی که قدرت تخریبش از بمب هسته‌ای بیشتر است!
سلاح جدید کره جنوبی که قدرت تخریبش از بمب هسته‌ای بیشتر است!

کره جنوبی به‌زودی موشک بالستیک هیونمو ۵، ملقب به موشک هیولا، را عملیاتی می‌کند. این سلاح جدید قدرتی تخریبی معادل سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی دارد.

واکنش خبرگزاری اصولگرا به حواشی پیرامون عروسی دختر شمخانی
واکنش خبرگزاری اصولگرا به حواشی پیرامون عروسی دختر شمخانی

انتشار ویدئوی عروسی دختر علی شمخانی به بحثی جنجالی درباره مرز میان حریم خصوصی و پاسخگویی مسئولان در برابر افکار عمومی دامن زده است.

شرط مجلس برای CFT که مجمع آن را حذف کرد
شرط مجلس برای CFT که مجمع آن را حذف کرد

مجمع تشخیص مصلحت مهم‌ترین شرط مصوبه مجلس وقت را که در تبصره قانون ذکر شده بود و تودیع اسناد CFT را منوط به خروج ایران از لیست سیاه FATF می‌کرد، در مصوبه نهایی حذف کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است