کد خبر : 166708
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ - 11:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان: رئیسی نباید نفوذ را دست کم بگیرد

کیهان: رئیسی نباید نفوذ را دست کم بگیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیهان در یادداشتی با اشاره به چندواقعه تاریخی صدر اسلام و مشابه نمایی آنها با شرایط سیاسی اخیر،در توصیه به رئیس جمهور جدید نوشت: جناب آقای رئیس‌جمهور حال که بار دیگر جریان انقلابی در انتخابات پیروز شده، تجربه تاریخی صدر اسلام نشان می‌دهد که نباید جریان نفاق را دست‌کم گرفت؛ چه اینکه آنان بار دیگر فعال شده و از طریق نفوذ، معامله و اخلال وارد عمل خواهند شد. لذا شایسته است با هوشیاری تمام مراقب آنان باشیم تا حوادث تلخ صدر اسلام تکرار نشود.

در ادامه مطلب کیهان آمده است؛ تجربه تاریخ صدر اسلام نشان می­‌دهد هرگاه جریان انقلابی و حزب‌اللهی در نظام اسلامی به قدرت رسیدند، جریان نفاق در کارشکنی و دست‌اندازی در مسیر حرکت حکومت اسلامی فعال شدند. به‌طوری که مانع اعمال اصلاحات آنها شدند ولی هرگاه حکومت در جامعه اسلامی به دست نااهلان افتاد آنها آرام گرفتند.

در دوران حکومت رسول خدا(ص) چندین موج نفاق در برابر حرکت اصلاحی آن حضرت کارشکنی می‌کردند، طبق آیات قرآن مجید موج اول منافقان، منافقان پس از هجرت بودند که به فرماندهی عبدالله بن ابی در مدینه بر ضد حکومت نبوی کارشکنی می‌کردند. موج دوم نفاق، نفاق پس از فتح مکه بود که ابوسفیان و بنی امیه در رأس آن قرار داشتند. موج سوم نفاق، نفاق بعد از ایمان بود که برخی پس از اینکه ایمان آورده بودند، به نفاق گراییدند که افرادی مانند ابوعامر از این دست بودند.

آنها گاه در جنگ­‌ها به بهانه‌های واهی رسول خدا(ص) را تنها می­‌گذاشتند و گاه اطلاعات سپاه اسلام را به دشمنان می‌دادند و گاه در میدان جنگ با شایعه قتل پیامبر(ص) دل سپاه اسلام را خالی می‌کردند و گاه با اختلاف‌افکنی بین مهاجران و انصار سعی می‌کردند در میان جامعه اسلامی تفرقه بیفکنند. فعالیت‌های آنان در عصر نبوی به اندازه‌ای خطرناک بود که کلمه منافقان در ۲۶ آیه از قرآن مجید تکرار شده است.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت

استاندار اصفهان گفت: هر جا مردم در طرح‌ها حضور داشته‌اند ماندگارترین دستاوردها رقم خورده است و نهضت مردمی مدرسه‌سازی هویت تازه‌ای به آموزش‌وپرورش استان بخشیده است.

پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم
پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم

رئیس‌جمهور گفت: هدف آموزش، باید پرورش نسلی باشد که دانش و تجربه جهانی را برای آبادانی ایران به کار گیرد. رفتن برای آموختن لازم است اما بازنگشتن و خدمت نکردن به مردم خود، فاجعه است.

بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید
بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری سارق سیم و کابل برق با ۲۰۰ فقره سرقت خبر داد و گفت: در بازرسی از مخفیگاه مالخران ۳ تُن سیم و کابل برق مسروقه کشف شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است