کد خبر : 166571
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۸ - 16:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آخرین آمار کرونا در ایران: ۱۴۲ نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند

آخرین آمار کرونا در ایران: ۱۴۲ نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند

به گزارش سایت خبری مدارا؛مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: اکنون مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۹۲ هزار و ۸۰۹ نفر رسید و تا کنون دو میلیون ۸۶۲ هزار و ۲۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته  یا از بیمارستانها ترخیص شده اند و سه هزار و ۱۷۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۲۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۸۷۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

بر اساس این گزارش، اکنون ۴ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۹۰۴ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۴۸۱ هزار و ۱۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۹۱۴ دوز رسید.

از دیروز تا امروز ۸ تیر ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۷۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۶۷۲ نفر از آنها بستری شدند.

اکنون ۶۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

اخبار مرتبط:
جنجال تذکر حجاب از بلندگوهای مترو/ عباسی، عضو شورای شهر تهران:مردان بوالهوس ذینفعان پروژه ابتذال هستند
جنجال تذکر حجاب از بلندگوهای مترو/ عباسی، عضو شورای شهر تهران:مردان بوالهوس ذینفعان پروژه ابتذال هستند

مهدی عباسی، عضو شورای شهر تهران در واکنش به دادن تذکر حجاب از بلندگوی مترو با تأکید بر این که با اقدامات صرفاً سلبی موافق نیستم، گفت: «زمانی که ابتذال از غیرابتذال قابل تفکیک نشود، خانواده و به‌ویژه زنان آسیب می‌بینند. زنان اولین قربانی این موضوع هستند و پس از آن، فرزندان و خانواده‌ها دچار آسیب می‌شوند.

عارف: نمی‌توان فقط با یک جریان خاص مشکلات کشور را حل کرد
عارف: نمی‌توان فقط با یک جریان خاص مشکلات کشور را حل کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت نقش دانشگاه در تقویت روحیه و غرور ملی، گفت: دانشگاه باید پژوهش‌محور و جامعه‌محور باشد و برای مسائل و مطالبات جامعه راه‌حل ارائه کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است