کد خبر : 166507
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۸ - 09:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اعتماد به طالبان خوشبینی خطرناک است

اعتماد به طالبان خوشبینی خطرناک است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نکته مهم برای ایران، کنترل بخشی از استان‌های فراه و نیمروز و درگیری گسترده در مرزهای ایران بین ارتش افغانستان و تروریست‌های طالبان می‌باشد.

از سیاست‌های پشت پرده خبری در دست نیست ولی به نظر می‌رسد توافق نانوشته‌ای بین روسیه و آمریکا درباره آینده وجود دارد و در این میان حتی اگر برخی سیاسیون و محافل اقتدارگرا، حاکمیت گروه تروریستی طالبان را با نقشه راه خود همسوتر از دولت اشرف غنی بدانند، باید توجه کنند که اولا ذات گروه طالبان با وهابیت و تخاصم با ایران سرشته است و قطعا اعتماد به آنها یک خوش بینی خطرناک می‌باشد و ازسوی دیگر دولت و وزارت کشور از هم‌اکنون باید خود را برای سرازیر شدن آوارگان ناشی از این شرایط آماده کنند. این خطری است که امنیت ملی و مصالح نظام را حتما تهدید می‌کند.

اخبار مرتبط:
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان از وضعیت بحرانی آب و آلودگی هوا در اصفهان گلایه کرد و گفت: اگر مشکلات در سطح استان حل نمی شود پیگیری ملی انجام شود.

نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود
نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود

رئیس شورای شهر اصفهان گفت: در شرایطی که کشور بیش از هر زمان نیازمند آرامش و همدلی است، طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود و حاشیه‌سازی مسئولان تنها جامعه را نگران میکند.

فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه بارشی و فعالیت متناوب آن در مناطقی از استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است