کد خبر : 166238
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۵ - 14:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آخرین آمار کرونا در ایران: ۱۲۳ فوتی و ۷۰۳۴ ابتلای جدید کرونا در کشور

آخرین آمار کرونا در ایران: ۱۲۳ فوتی و ۷۰۳۴ ابتلای جدید کرونا در کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۹۸۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۵۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۱۴۰ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۵ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۶۵ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۵۷ هزار و ۹۸۳ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۷۱۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون و ۸۲۲ هزار و ۷۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۳ هزار و ۱۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۲۳ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۷۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۷۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۲ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

اخبار مرتبط:
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد

سرپرست مدیریت بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ آخرین وضعیت این سد مخزنی را تشریح کرد.

ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند
ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند

اصفهان-معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت:نخستین ناوگان اتوبوس‌های تمام‌برقی تا پایان فصل پاییز وارد این شهر می‌شود،این اقدام نقطه آغازی برای برقی‌سازی کامل ناوگان حمل‌ونقل عمومی است.

سومین نمایشگاه «فن‌نما» با حضور معاون رئیس‌جمهور در اصفهان افتتاح شد
سومین نمایشگاه «فن‌نما» با حضور معاون رئیس‌جمهور در اصفهان افتتاح شد

سومین دوره نمایشگاه فناوری و نوآوری «فن‌نما» و بیست‌وششمین دوره نمایشگاه اتوکام اصفهان با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است