کد خبر : 166153
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ - 18:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علیرضا علوی‌تبار از جبهه اصلاحات ایران استعفا داد

علیرضا علوی‌تبار از جبهه اصلاحات ایران استعفا داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا علوی‌تبار، نظریه‌پرداز و فعال سیاسی، در استعفانامه‌ای خطاب به بهزاد نبوی، رییس جبهه اصلاحات ایران، که ۲۹خرداد نوشته و امروز منتشر شده، نوشت:

هو الحق

برادر گرامی جناب آقای نبوی

ریاست محترم جبهه اصلاحات ایران

باسلام و آرزوی توفیق برای جنابعالی

با احترام بدینوسیله استعفای خود را از جبهه اصلاحات ایران خدمت‌تان اعلام می‌کنم. از حمایت و لطف شما و سایر عزیزان حاضر در هیات رییسه، مجمع عمومی جبهه و همکاران کمیته راهبردها و برنامه‌ها، بسیار سپاسگزارم و همراهی و همکاری با جبهه اصلاحات را از افتخارات خویش می‌دانم. با آرزوی سلامت و موفقیت برای شما و سایر دوستان.

اخبار مرتبط:
روایت‌گری درست، ضریب چندبرابری به عملکرد مدیران می‌دهد
روایت‌گری درست، ضریب چندبرابری به عملکرد مدیران می‌دهد

مدیرکل روابط عمومی اصفهان گفت:مدیر موفق، کسی است که ابزارهای رسانه را بشناسد و بتواند روایت‌گر عملکرد خود باشد؛ چرا که در عصر جنگ روایت‌ها، سکوت یعنی واگذاری روایت به دیگران است.

۴ سارق باتری دکل‌های مخابراتی اصفهان دستگیر شدند
۴ سارق باتری دکل‌های مخابراتی اصفهان دستگیر شدند

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: ۴ سارق باتری دکل‌های مخابراتی در شهرستان اصفهان در عملیات مأموران پلیس آگاهی دستگیر که به سرقت ۹۶ باتری اعتراف کردند.

کاشان از پرخطرترین مناطق وقوع سیلاب است
کاشان از پرخطرترین مناطق وقوع سیلاب است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: شهرستان‌های کاشان، نطنز و اردستان به ترتیب مناطق پرخطر استان اصفهان از نظر وقوع سیلاب هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است