کد خبر : 165939
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۲ - 00:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ارزش سهام عدالت ۲ درصد رشد کرد

ارزش سهام عدالت ۲ درصد رشد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ارزش سهام عدالت در ماه‌های اخیر به دلیل ابهام موجود در زمینه برجام و انتخابات ریاست جمهوری نوسان زیادی را تجربه کرد اما مسیر بازار از ابتدای هفته جاری تحت تاثیر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری تغییر کرد و در نهایت شاخص بورس بعد از مدت‌ها برای چند روز متوالی بر مدار صعودی قرار گرفت.

معاملات امروز بازار سهام در حالی به پایان رسید که شاخص کل بیش از ۱۸ هزار واحد افزایش داشت، این موضوع باعث شد تا ارزش سهام عدالت که از مدت‌ها قبل در ادامه روند نزولی بازار با افت شدید قیمتی همراه شده بود، بار دیگر تحت تاثیر رشد بازار سهام با افزایش همراه شود.

ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی در بازار امروز به ۲۰ میلیون و ۵۳۸ هزار تومان و ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی به ۱۰ میلیون و ۹۰۳ هزار تومان رسید که نسبت به روز گذشته با رشد حدود ۲درصدی همراه بود.

همچنین ارزش فروش ۶۰ درصد از سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی به ۶ میلیون و ۵۴۱ هزار تومان رسیده است.

ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی تا قبل از شروع اصلاح بازار سهام در تابستان به بیش از ۳۸ میلیون تومان رسیده بود، اما به‌مرور و با قرار گرفتن روند معاملات بورس در فاز اصلاحی از ارزش این سهام در بازار کاسته شد.

آزادسازی سهام عدالت از جمله مسایلی بود که در چند سال اخیر مورد بحث بسیاری از مسوولان قرار داشت، عرضه آن در بورس به عنوان چالشی جدی در بازار مدنظر قرار گرفته بود و فقط در انتظار اجازه رهبر معظم انقلاب بود که در نهایت این اقدام در ۹ اردیبهشت ماه پارسال با صدور ابلاغیه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب آزادسازی و از طریق دو روش با عنوان آزادسازی به روش مستقیم و نیز غیرمستقیم فرصت تصمیم‌گیری را در اختیار مشمولان این سهام قرار داد.

اخبار مرتبط:
ارتش یمن: عملیات موفق در یافای اشغالی با عملیات ارتش و سپاه ایران هماهنگ شده بود
ارتش یمن: عملیات موفق در یافای اشغالی با عملیات ارتش و سپاه ایران هماهنگ شده بود

به گفته سخنگوی نیروهای مسلح یمن، عملیات نظامی نیروهای مسلح با عملیات ارتش و سپاه پاسداران هماهنگ شد و عملیات با موفقیت به اهداف خود رسید.

گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده
گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اطلاعیه اعلام کرد که هیچ آسیبی به تاسیسات فردو و راکتور آب سنگین اراک وارد نشده است.

روایت رسانه‌ها از تعداد کشته‌های حملات دیشب ایران به اسرائیل؛ از ۱۰ تا ۱۴ نفر
روایت رسانه‌ها از تعداد کشته‌های حملات دیشب ایران به اسرائیل؛ از ۱۰ تا ۱۴ نفر

رسانه‌های عبری از افزایش تعداد کشته‌های اسرائیل بر اثر حملات ایران در حیفا و تل‌آویو در شب گذشته به ۱۱ نفر و بیش از ۲۰۰ زخمی خبر دادند. بخش امداد اسرائیل نیز اعلام کرد: تعداد کشته شدگان به ۱۰ نفر و مجروحان به ۶۲۰ نفر در نتیجه حمله ایران از روز جمعه رسیده است. العربیه نیز از رسیدن کشته‌ها به ۱۴ نفر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است