کد خبر : 165939
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۲ - 00:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ارزش سهام عدالت ۲ درصد رشد کرد

ارزش سهام عدالت ۲ درصد رشد کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ارزش سهام عدالت در ماه‌های اخیر به دلیل ابهام موجود در زمینه برجام و انتخابات ریاست جمهوری نوسان زیادی را تجربه کرد اما مسیر بازار از ابتدای هفته جاری تحت تاثیر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری تغییر کرد و در نهایت شاخص بورس بعد از مدت‌ها برای چند روز متوالی بر مدار صعودی قرار گرفت.

معاملات امروز بازار سهام در حالی به پایان رسید که شاخص کل بیش از ۱۸ هزار واحد افزایش داشت، این موضوع باعث شد تا ارزش سهام عدالت که از مدت‌ها قبل در ادامه روند نزولی بازار با افت شدید قیمتی همراه شده بود، بار دیگر تحت تاثیر رشد بازار سهام با افزایش همراه شود.

ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی در بازار امروز به ۲۰ میلیون و ۵۳۸ هزار تومان و ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی به ۱۰ میلیون و ۹۰۳ هزار تومان رسید که نسبت به روز گذشته با رشد حدود ۲درصدی همراه بود.

همچنین ارزش فروش ۶۰ درصد از سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی به ۶ میلیون و ۵۴۱ هزار تومان رسیده است.

ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی تا قبل از شروع اصلاح بازار سهام در تابستان به بیش از ۳۸ میلیون تومان رسیده بود، اما به‌مرور و با قرار گرفتن روند معاملات بورس در فاز اصلاحی از ارزش این سهام در بازار کاسته شد.

آزادسازی سهام عدالت از جمله مسایلی بود که در چند سال اخیر مورد بحث بسیاری از مسوولان قرار داشت، عرضه آن در بورس به عنوان چالشی جدی در بازار مدنظر قرار گرفته بود و فقط در انتظار اجازه رهبر معظم انقلاب بود که در نهایت این اقدام در ۹ اردیبهشت ماه پارسال با صدور ابلاغیه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب آزادسازی و از طریق دو روش با عنوان آزادسازی به روش مستقیم و نیز غیرمستقیم فرصت تصمیم‌گیری را در اختیار مشمولان این سهام قرار داد.

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است