کد خبر : 165706
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۳۰ - 14:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محسن هاشمی: شورا شهر تهران را در نیمه مرداد تحویل می‌دهیم

محسن هاشمی: شورا شهر تهران را در نیمه مرداد تحویل می‌دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن هاشمی در حاشیه جلسه امروز شورای شهر و در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه انتخابات با وقاری انجام شد و مردم علیرغم مشکلات موجود، در انتخابات شرکت کردند و خوشبختانه جناب آقای رئیسی به عنوان رئیس جمهور منتخب انتخاب شدند.

هاشمی عنوان کرد: از همین تریبون به آیت الله رئیسی تبریک می‌گویم و امیدوارم با حمایت نخبگان و جامعه بتوانند به وعده‌های خود عمل کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره نتیجه انتخابات شورای شهر پایتخت نیز افزود: در این باره صحبت ویژه‌ای ندارم و با توجه به طیفی که در انتخابات شرکت کردند، گمانه زنی‌هایی مبنی بر پیروزی لیست ائتلاف وجود دارد اما در حال حاضر مطرح کردن آن صحیح نیست و باید نتایج به طور رسمی اعلام شود.

هاشمی در خصوص زمان جابجایی شورای جدید و قدیم تصریح کرد: براساس قانون دوره شوراهای شهر ۴ ساله است و قانونا ما تا آخر مرداد و اوایل شهریور باید عمل کنیم اما صحبت‌هایی شده مبنی بر اینکه با توجه به تغییر دولت در اواسط مرداد، بهتر است شوراها هم در این زمان جا به جا شوند.

وی ادامه داد: البته نمی‌دانم که وزارت کشور برای این دو هفته تفاوت میان دوره‌ای چه تدبیری می‌اندیشد و هنوز از سوی وزارت کشور پاسخی جدی برای ما نیامده اما به طور کلی ما در مرداد ماه شورا را به گروه منتخب مردم تحویل خواهیم داد.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است