کد خبر : 165397
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۲۵ - 23:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دعوت علی لاریجانی از مردم برای شرکت در انتخابات: ۲۸ خرداد را به روز ملی سرنوشت بدل کنیم

دعوت علی لاریجانی از مردم برای شرکت در انتخابات: ۲۸ خرداد را به روز ملی سرنوشت بدل کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛  علی لاریجانی عصر امروز در پیامی اظهار داشت: بهتر آن است که در اقدام ملی انتخابات، یکسره با خدا معامله کنیم یادمان باشد که چه خون‌های پاکی فدای انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی شد.روح شهدای بزرگوار خود را شاد کنیم به وصیت امام عظیم الشان عمل کنیم به ندای رهبری معظم لبیک گوییم

رییس پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: گرچه برخی رفتارهای نادرست داخلی و خارجی، مزاحمت‌هایی برای حرکت ملت ایجاد کرده است اما اراده شما بسیار قوی تر از آن‌هاست که امید است با مطالبات حق طلبانه عموم مردم شریف و قانون مدار و عزم مسئولین مربوطه روال‌های ناصحیحی که به اعتماد عمومی ضربه می‌زند اصلاح شود و در نتیجه اقناع هرچه بیشتر مردم نسبت به عملکرد دستگاه ها فراهم آید تا بتوانیم با اتحاد و انسجام ملی برتمام دشواری های داخلی و خارجی فائق آییم.

وی خاطرنشان کرد: از فرصت باید بهره جست که امام علی (ع) فرمود: «فرصت ها مانند ابر زودگذراست؛ پس مغتنم شمارید فرصت‌های نیک را و آگاهی، آزادگی، دین و مروت را در عزم راسخ خود در پای صندوق های رای نمایان کنید.

مشاور مقام معظم رهبری تاکید کرد: آراء ملت نظیر آب دریا پشتیبان حرکت کشتی جامعه است و عدم حضور در انتخابات، کندی پیشرفت جامعه و حل مشکلات را باعث می‌شود.

لاریجانی تصریح کرد: ملت عزیز در مشکلات سخت تحریم، صبوری کردید؛ ان‌شاءلله ظفر در پیش است که صبر وظفر دوستان قدیمند. روز ۲۸ خرداد را به روز ملی سرنوشت بدل کنیم که خداوند فرمود: «ان الله لایغیر مابقوم حتی یغیروا ما بانفسهم».

اخبار مرتبط:
آلودگی هوا و کمبود منابع سلامت، جان مردم را تهدید می‌کند
آلودگی هوا و کمبود منابع سلامت، جان مردم را تهدید می‌کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به رشد نگران‌کننده مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا و چالش‌های مالی حوزه درمان، خواستار اجرای کامل قانون هوای پاک، حمایت قضایی از کادر سلامت و تأمین منابع پایدار برای نظام سلامت شد.

ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۰ میلیون مترمکعب رسید
ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۰ میلیون مترمکعب رسید

مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۰ میلیون مترمکعب رسید.

افتتاح بزرگ‌ترین بازار طلا و جواهر کشور نتیجه اعتماد به بخش خصوصی است
افتتاح بزرگ‌ترین بازار طلا و جواهر کشور نتیجه اعتماد به بخش خصوصی است

مشاور شهردار و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: بهره‌برداری از بزرگ‌ترین بازار طلا و جواهر کشور حاصل همت بخش خصوصی، پیگیری مدیریت شهری و تلاش مجموعه سازمان سرمایه‌گذاری است و این پروژه نمونه‌ای موفق از مشارکت مردم و شهرداری در توسعه شهری به شمار می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است