کد خبر : 165276
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۲۴ - 13:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همسرکُشی در آبادان/ مرد ۳۷ ساله همسر ۲۲ ساله‌اش را با ضربات چاقو کشت

همسرکُشی در آبادان/ مرد ۳۷ ساله همسر ۲۲ ساله‌اش را با ضربات چاقو کشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسین زلقی گفت: بامداد گذشته در پی تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره قتل در روستایی خرخره این شهرستان، سریعا ماموران پلیس به محل اعزام شدند.

در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، ابتدا درگیری خانوادگی بین زن و شوهر جوانی رخ داده که متاسفانه شخصی به هویت م، ن ۳۷ساله، همسرجوان ۲۲ساله خود را به هویت خ، ن با ضربات چاقو به قتل رسانده است.

رئیس پلیس آبادان تصریح کرد: فرد قاتل پس از ارتکاب جنایت، خود را تسلیم مأموران اعزامی پاسگاه محل کرده است. قاتل در اظهارات خود مشکلات خانوادگی و از دست دادن کنترل خود را علت این قتل عنوان کرده است.

اخبار مرتبط:
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: بارش برف در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان آغاز شده و محورهای این مناطق لغزنده است.

تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن
تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها برای تأمین بخشی از منابع مالی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان–تهران از طریق مولدسازی اراضی راه‌آهن خبر داد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، از امدادرسانی گسترده نجاتگران این جمعیت به آسیب‌دیدگان حوادث جوی در سطح استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است