کد خبر : 165148
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - 01:05
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیت الله مکارم شیرازی: رای دادن مثل حفظ جان، مال، ناموس واجب است

آیت الله مکارم شیرازی: رای دادن مثل حفظ جان، مال، ناموس واجب است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید شیعیان به استفتایی در خصوص انتخابات پاسخ داد.

متن استفتاء و جواب آیت الله مکارم شیرازی بدین شرح است:

سوال

با سلام خدمت مرجع عالیقدر

با توجه به نزدیکی برگزاری انتخابات ۱۴۰۰، مشتاق دریافت پاسخ پرسش‌های ذیل می‌باشیم:

۱. از نظر شما حکم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری چیست و شرکت در انتخابات تا چه اندازه می‌تواند در آینده کشور و جمهوری اسلامی نقش ایفا کند؟ مردم چه وظیفه‌ای دارند؟

۲. با توجه به اینکه مقلدانی از نقاط مختلف جهان دارید و نیز اشراف شما به مسائل جهانی، به نظر شما مشارکت مردم در انتخابات از حیث منطقه‌ای و بین‌المللی چه تأثیراتی خواهد داشت؟

۳. از نظر حضرتعالی فرد اصلح دارای چه ویژگی‌هایی است؟

۴. چه توصیه‌هایی برای رعایت اخلاق از سوی کاندیداهای انتخاباتی و طرفداران ایشان دارید؟

پاسخ

۱- همانطور که حفظ جان، مال، ناموس، دین و کشور واجب است و باید اینها را حفظ کنیم، رأی دادن نیز که مقدمه حفظ این موارد است، واجب است. به عبارت دیگر مقدمه واجب نیز واجب است.

۲- تقویت نظام، بی شک تأثیر بسیار زیادی بر تقویت روحیه مسلمانان و مظلومان سراسر عالم خواهد داشت و هرگونه حرکت و کاری که موجب تضعیف این نظام شود زمینه ناراحتی و نگرانی آنها را فراهم می‌کند.

۳- جهت شناخت اصلح می‌توانید از اشخاص آگاه و متدین و دلسوز کمک بگیرید و همچنین مطالعه سوابق ایشان می‌تواند به شما کمک کند.

اخبار مرتبط:
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه‌ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره‌بها در سراسر استان خبر داد.

حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود
حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: حق الزحمه پرداختی به آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی به صورت نتیجه محوری و بر اساس میزان قبولی و سرانه ابلاغی در هر دوره است.

ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان
ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان

استاندار اصفهان با اشاره به بازگشایی زاینده‌رود و ارائه تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها در ایام تعطیلات پیش‌رو، از افزایش تراکم مسافران در استان خبر داد و خواستار آمادگی کامل دستگاه‌ها برای مدیریت ترافیک، پیشگیری از تصادفات و ادامه پویش «نه به تصادف» با همکاری رسانه‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است