کد خبر : 164894
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۱۸ - 12:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شماتیک مناظره امروز؛ همتی و مهرعلیزاده در نوک پیکان حمله! / آیا حملات آمیخته به تهمت به رئیسی ادامه می‌یابد؟

شماتیک مناظره امروز؛ همتی و مهرعلیزاده در نوک پیکان حمله! / آیا حملات آمیخته به تهمت به رئیسی ادامه می‌یابد؟

به گزارش گروه سیاسی سایت خبری مدارا؛ امروز دومین مناظره ۷ کاندیدای ریاست جمهوری برگزار می‌شود؛ مناظره امروز درباره مسائل اجتماعی و فرهنگی و سیاسی است؛ پیش‌بینی می‌شود در مناظره امروز عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده کاندیداهای وابسته به جریان اعتدال – اصلاحات رویکرد تهاجمی را اتخاذ کنند و ۵ نامزد دیگر که از جناح راست سیاسی کشور و در عرف سیاسی موسوم به محافظه کاران هستند را در حالت تدافعی قرار دهند.

دیروز خبر رسید که ساسان نیک‌نفس از زندانیان سیاسی در زندان تهران بزرگ فوت کرده است؛ همین عامل می تواند دستمایه همتی و مهرعلیزاده قرار گیرد و با تمسک به آن به سید ابراهیم رئیسی هجوم آورند. همتی در مناظره اول در روز شنبه به رئیسی طعنه زده بود که «به عنوان رئیس قوه قضاییه بجای سرکشی از واحدهای تولیدی که در اختیارات شما نیست باید از زندان‌ها سرکشی می‌کردید!» حالا همتی در مناظره امروز با گارد باز می تواند با شاهدمثال اتفاق رخ داده برای ساسان نیک‌نفس، طعنه و کنایه مناظره نخست خود به رئیسی را تکرار کند و از این زاویه حملات بی‌امانی را نثار رئیسی کند.

همتی و مهرعلیزاده در مناظره نخست که پیرامون مسائل اقتصادی بود نشان دادند که ابایی از حملات آمیخته به تهمت به رئیسی ندارند و ۴ نامزد دیگر را کاندیداهای پوششی و ضربه‌گیر برای رئیسی می‌دانند.

البته دست رئیسی و زاکانی و قاضی‌زاده و جلیلی و رضایی نیز برای مناظره امروز که با درونمایه اجتماعی و فرهنگی و سیاسی است، پر است؛ آنها می‌توانند آمارهای نچندان مطلوب دولت روحانی در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی را به صورت همتی و مهرعلیزاده به عنوان حامیان دولت روحانی بکوبند.

تعداد ازدواج‌ها در سال ۹۲ که روحانی و اعتدالیون دولت را در دست گرفتند ۷۷۴ هزار نفر بود که این آمار در سال ۹۸ به ۵۳۰ هزار نفر کاهش یافته است؛ تعداد طلاق ها از ۱۵۰ هزار در سال ۹۲ به ۱۷۴ هزار در سال ۹۸ رسیده است. تعداد معتادان از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در سال ۹۲ به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در سال ۹۹ رسیده است.

تعداد حاشیه‌نشین‌ها از ۱۰ میلیون نفر در سال ۹۳ به ۲۱ میلیون نفر در سال ۹۹ رسیده است. سایر مولفه‌های اجتماعی نیز که وابستگی مستقیم به مسائل اقتصادی دارند در دولت روحانی کاهشی بوده است و همتی و مهرعلیزاده به عنوان اعضای سابق دولت روحانی از این زاویه امروز ضربه خواهند خورد. همتی در دولت روحانی رئیس کل بانک مرکزی و مهرعلیزاده مدتی در این دولت، استاندار اصفهان بود.

اخبار مرتبط:
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟

موضوع ناپدید شدن ۸ میلیارد دلار پول نفت کشور به معمایی بزرگ تبدیل شده است. ماجرا از مصاحبه تاجگردون آغاز شد که در گفت‌وگوی ویژه خبری در صداوسیما گفته بود «فاصله بین عدد فروش تا عدد وصول نفت، حدود هفت و هشت میلیارد دلار فاصله دارد. وزیر نفت خودش در این وسط هم گرفتار موضوع است. آن‌ها می‌گفتند هشت میلیارد دلار نیست، چهار میلیارد دلارست.»

کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد
کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد

همزمان با افزایش نرخ لبنیات و راه‌اندازی کمپین نخریدن لبنیات چالش‌های جدیدی برای تولیدکنندگان و فروشندگان ایجاد شده است.

واریز سود سهام عدالت شرطی شد
واریز سود سهام عدالت شرطی شد

به‌ زودی خبر خوشی برای برخی از دارندگان سهام عدالت در راه است؛ تصمیمی که می‌تواند سرنوشت سودهای انباشته مانده در حساب‌های قدیمی را روشن کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است