کد خبر : 164441
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۱۲ - 11:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سیدحسن خمینی از همتی حمایت می کند؟

سیدحسن خمینی از همتی حمایت می کند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ براساس شنیده ها طی روزهای گذشته عبدالناصر همتی کاندید سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با یادگار امام دیدار کرده است.

در این جلسه که نزدیک به ۲ساعت به طول انجامیده عبدالناصر همتی برنامه های خود برای مدیریت کشور در شرایط حساس کنونی را ارائه داده و سید حسن خمینی نیز از آن استقبال کرده است.

حال باید منتظر ماند و به نظاره نشست که در پیچ حساس انتخابات ریاست جمهوری حسن خمینی که از حضور در انتخابات منصرف شده بود، میتواند نقش تاریخی خود درقبال انتخابات ریاست جمهوری مانند آنچه مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در سال ۹۲ برای حسن روحانی انجام داد را انجام دهد یا خیر؟

اخبار مرتبط:
موسویان: بهتر است مذاکره کنندگان ایران و امریکا در دور بعدی بطور مستقیم گفت‌و‌گو کنند
موسویان: بهتر است مذاکره کنندگان ایران و امریکا در دور بعدی بطور مستقیم گفت‌و‌گو کنند

‏سیدحسین موسویان، عضو سابق تیم مذاکره کننده ایران مجددا بر ضرورت مذاکره مستقیم تاکید کرد و نوشت: ویتکوف گفته که دور بعدی مذاکرات احتمالا این هفته در اروپا برگزار می شود. بهتر است مذاکره کننده گان ایران و امریکا در دور بعدی بطور مستقیم گفت‌و‌گو کنند تا درک درستی از مواضع متقابل پیدا کنند.»

توافق نهایی استقلال با پنج بازیکن تاثیرگذار
توافق نهایی استقلال با پنج بازیکن تاثیرگذار

مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.

مازوت‌سوزی نیروگاه منتظری به دلیل تعمیرات شبکه گاز و مقطعی است
مازوت‌سوزی نیروگاه منتظری به دلیل تعمیرات شبکه گاز و مقطعی است

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان گفت: نیروگاه شهید منتظری به دلیل تعمیرات موقت شبکه گاز برای چند روز به استفاده از سوخت دوم (مازوت) روی آورده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است