به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید الله بداشتی مسوول ستاد جوانان، سهیل شریف به عنوان معاون اقشار و گروه ها، آرام رشیدی به عنوان معاون تبلیغات و رسانه و سعید نورمحمدی به عنوان معاون استان ها و هاشمی به عنوان معاون پشتیبانی این ستاد منصوب شدند.
استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیینکننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیستمحیطی قرار گرفته است
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریعتر، کمهزینهتر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زایندهرود بارگذاریهای بیرویه درهمه دولتها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشتآباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.