کد خبر : 164028
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۹ - 06:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روسای ستادهای سیدابراهیم رییسی در استانها منصوب شدند

روسای ستادهای سیدابراهیم رییسی در استانها منصوب شدند

علی نیکزاد درباره مسوولان ستادهای استانی سید ابراهیم رییسی گفت: از آن جا که ستادهای مردمی خودجوش بسیاری در سراسر کشور بر پا شده است و گروه‌ها، جریان‌ها و اقشار گوناگون مردم از میان جوانان، زنان و مردان و دانشجویان و نخبگان و دانشگاهیان و صاحبان تجربه و… گردهم آمده اند تا دولت مردمی را برای ایران قوی رقم بزنند، هماهنگی و هم‌افزایی در این زمینه ضرورت دارد و همتی مدبرانه می‌طلبد.

رییس شورای هماهنگی ستادهای مردمی رییسی، در ادامه با تاکید بر همکاری این ستادها با ساختارهای رسمی برگزار کننده انتخابات، به ماموریت فعال‌سازی و تجمیع ظرفیت‌های استانی در قالب شوراهای استانی اشاره شده است.

در احکام مسوولان ستادهای استانی سید ابراهیم رییسی همچنین استفاده فراگیر از نیروهای جوان، مؤمن، بانشاط، توانمند و تلاش برای جذب حداکثری و استقبال از همه سلیقه های دل بسته به سربلندی ایران عزیز تاکید است.

همچنین علی نیکزاد صبح امروز – شنبه- با حکم آیت الله رییسی به عنوان رییس شورای هماهنگی ستادهای مردمی او منصوب شد.

اسامی مسوولان استان‌ها به شرح زیر است :

آذربایجان شرقی – محمد یوسف شاکری

آذربایجان غربی – نصرالله اسد اللهی

اردبیل- حامد عاملی

چهارمحال بختیاری- سید احمد موسوی

یزد – محسن ابوترابی

اصفهان – سید رضا مرتضوی

قزوین- سید شمس الدین موسوی شالی

زنجان- محسن افشاری چی 

ایلام- سید حبیب موسوی

خوزستان – کمال رحمانی

لرستان- حامد ویس کرمی

بوشهر – یوسف جمالی

فارس – مجید فروردین 

کهکیلویه و بویراحمد – آرمان بیگلری

خراسان جنوبی – محمد مختاری

خراسان رضوی – مجتبی بذرافشان مقدم

خراسان شمالی – غلامحسین هادی زاده

سمنان – علیرضا عموزاده

قم – سید علیرضا تکیه ای

مرکزی – احمدرضا نوزانی

سیستان و بلوچستان – احمد راهداری

کرمان – عبدالرسول الله وردی

هرمزگان – ابوالقاسم جراره

کردستان – هومن قصری

کرمانشاه – عبدالرحیم بنکدار

همدان – محمد علی زلفی گل

گلستان – سید علی طاهری

گیلان – محمد دوستار

مازندران – سید محمود نبویان

تهران – صفرعلی براتلو

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است